Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm: Mordmysterium, junglefeber & ulækker massemorder

Ugens premierefilm: Mordmysterium, junglefeber & ulækker massemorder

Se trailers til alle de nye film

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Denne uge byder på fire nye premierefilm, hvor du blandt andet kan vende tilbage til verdens farligste jungle-spil eller opleve et klassisk mordmysterium udfolde sig.

Derudover er der makabert og mareridtsfremkaldende seriemorder-drama på plakaten samt en islandsk skildring af sorg, kærlighed og besættelse.


Jumanji: The Next Level
Da Spencer forsvinder, må gruppen atter begive sig ud i den farlige og uforudsigelige jungle, der udgør det dødsensfarlige spil Jumanji, men spillet har ændret sig, og udfordringerne er ikke blevet mindre.

Filmen er efterfølgeren til kæmpesuccesen Jumanji: Welcome to the Jungle, der er et reboot af klassikeren fra 1995. Dwayne Johnson, Jack Black, Karen Gillan og Kevin Hart vender tilbage som hovedkarakterene.

Knives Out – Var det mord?
Da en rigmand på mystisk vis dør efter sin 85-års fødselsdag, er hele familien under mistanke for mord, og det er op til privatdetektiv Benoit Blanc at opklare sagen og jage skeletter ud af skabet.

Krimien lægger sig op ad Agatha Christies klassiske mordgåder og byder på et stærkt ensemble-cast med bl.a. Daniel Craig, Jamie Lee Curtis, Chris Evans og Christopher Plummer. Instruktøren Rian Johnson stod senest bag Star Wars: The Last Jedi.


Den Gyldne Handske
Seriemorderen Honka hænger ud på det skumle værtshus Den Gyldne Handske, hvor han møder sine stakkels kvindelige ofte, før han tager dem med hjem og brutalt myrder og parterer dem.

Krimi-dramaet har allerede fået et ry som værende usædvanlig ulækker og bestemt ikke for sarte sjæle. Den prisbelønnede instruktør Fatih Akin står bag og er tidligere kendt for værker som Mod muren og Ud af intet.


En hvid, hvid dag
Da politimanden Ingimundurs kone pludselig dør, begynder han at få mistanke om en mulig affære, og det bliver starten på en alvorlig besættelse drevet af sorg, kærlighed, hævn og islandsk mentalitet.

Den islandske instruktør Hlynur Palmason er kendt for sin danske spillefilmsdebut Vinterbrødre, der høstede både stor anerkendelse og adskillelige priser.


47 Meters Down: Uncaged
Fire teenagepiger beslutter sig for at tage ud og dykke ved ruinerne af en undervandsby, men her bliver det hurtigt tydeligt, at de har kastet sig direkte ud på en blodtørstig hajs territorium.

Gyseren er efterfølgeren til 47 Meters Down, og det er igen instruktøren Johannes Roberts, der sidder i stolen. Sylvester Stallones datter, Sistine Stallone, spiller rollen som en af veninderne sammen med Jamie Foxx' datter, Corinne Fox.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.