Nikolaj Coster-Waldau i praktik hos dansk Michelin-restaurant før ny film

Til Christoffer Boes nye drama 'Smagen af sult'
Billede
(© Tine Harden)

OPDATERET:

Nu er optagelserne til 'Smagen af sult' gået i gang, og i denne anledning har Nikolaj Coster-Waldau været i praktik hos køkkenchef Rasmus Kofoed på Danmarks eneste trestjernede Michelin-restaurant 'Geranium'.   

Coster-Waldau udtaler i en pressemeddelelse følgende om oplevelsen:

- At få lov til at følge Rasmus Kofoed en dag i hans restaurant var en stor oplevelse og meget værdifuld hjælp i forberedelsen til vores film, hvor jeg spiller en ambitiøs kok, der forsøger at balancere sine enorme professionelle ambitioner med ligeså store ambitioner i privaten. Rasmus er toppen, og hans generøsitet og udholdenhed, når jeg stillede dumme spørgsmål er en pris værdig i sig selv. Og så var der jo maden. Den var genial. 

_____________

SKREVET I OKTOBER:

Godt nyt til fans af den danske stjerne Nikolaj Coster-Waldau, der både brager igennem i udlandet efter den massive succes som Jamie Lannister i 'Games of Thrones' og også snart på den nationale scene med Selvmordsturisten.

Se trailer til Selvmordsturisten her.

Skuespilleren indtager nemlig hovedrollen i det nye danske og kulinariske kærlighedsdrama 'Smagen af sult', der handler om parret Maggi (Katrine Greis-Rosenthal) og Carsten (Nikolaj Coster-Waldau), der ejer Danmarks nye funklende gastronomiske stjerne, PURI.

Carsten er kok, Maggi er antropolog og sammen har de skabt en unik restaurantoplevelse. Derudover har de to perfekte børn, det perfekte hus… ja, de lever faktisk det perfekte liv. Næsten. De har nemlig ikke vundet en Michelin-stjerne endnu!

'Smagen af sult' har Christoffer Boe i instruktørstolen, der senest stod bag kæmpesuccesen Journal 64, der solgte over 770.000 biografbilletter, og tv-serien 'Kriger' på TV2.

Han har skrevet manuskriptet sammen med Tobias Lindholm, der har instrueret film som R, Kapringen og flere afsnit af den kritikerroste Netflix-serie 'Mindhunter'.

Smagen af sult får premiere den 21. januar 2021.

Christoffer Boe, Katrine Greis-Rosenthal & Nikolaj Coster-Waldau