Cookie- og Privatlivspolitik
Christian Bale er færdig med ekstreme fysiske forvandlinger

Christian Bale er færdig med ekstreme fysiske forvandlinger

Enden på kamelæon-karrieren

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Fra udsultet insomnia-offer til fuldfed politiker til selveste Batman. Der hersker ingen tvivl om, at Christian Bale ikke bare er en forrygende skuespiller, han er en menneskelig kamelæon.

Gang på gang har han sat sit eget helbred over styr for at perfektionere sin rolle. Under indspilningen af The Machinist levede han af tun og et æble om dagen for at ramme en vægt på 54 kg. Omvendt tog han sidste år hele 18 kg på for at spille rollen som Dick Cheney i Vice.

Og så må vi ikke glemme den massive muskelmasse, der var nødvendig for at spille Batman hele tre gange i Christopher Nolans trilogi.

Warner Bros./UIP/Filmax Group
Se Christian Bales 6 vildeste forvandlinger her.

Nu er han lige straks aktuel i dramaet Le Mans '66 sammen med Matt Damon, hvor han atter har fået smidt sine aldrende politiker-kilo (32 kg!) for at spille mager racerkører.

Christian Bale har dog fået nok nu og udtalte i et interview med Entertainment Weekly, at han er færdig med de vilde fysiske transformationer og de mange vægtsvingninger.

"Jeg bliver ved med at sige, at jeg er færdig med det," siger Bale i interviewet. "Jeg tror virkelig, jeg er færdig med det, ja."

Matt Damon udtaler i samme forbindelse, at det var noget af en oplevelse at arbejde sammen med Bale: "Jeg nød virkelig at overvære ham… Han har en utrolig munke-lignende disciplin."

Bale har dog indset, at selv hans helbred har grænser, og i 2016 trak han sig da også ud af Michael Manns planlagte Enzo Ferrari-film grundet den krævede vægtøgning.

'Le Mans '66' omhandler ironisk nok også Enzo Ferrari som karakter i kamp mod Henry Ford II i historien om de to store bilfabrikanters rivaliseren, hvilket du kan høre mere om i vores interview med Bale og Damon senere på ugen.

Le Mans ’66 har dansk præmiere den 14. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Julie

2010:
Iron Man 2 - I mangel af bedre. Som mange også nævner var det et svagt superhelt år, og jeg brød mig virkelig ikke om kick ass.

53 minutter siden
Julie

2010:
Iron Man 2 - I mangel af bedre. Som mange også nævner var det et svagt superhelt år, og jeg brød mig virkelig ikke om kick ass.

53 minutter siden
Julie

2010:
Shutter Island - virkelig en gribende film med en hel del twists and turns, som jeg overhovedet ikke har forudset.

1 dag siden
Julie

Call me by your name Er dette årtis bedste romantiske film, jeg knuselsker den og tuder hver gang!

1 dag siden
Rasmus/Musen

Den her sang skal nok komme til at blive sunget rigtig mange gange igen og igen.

2 dage siden

Aktive debatter