Cookie- og Privatlivspolitik
Christian Bale er færdig med ekstreme fysiske forvandlinger

Christian Bale er færdig med ekstreme fysiske forvandlinger

Enden på kamelæon-karrieren

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Fra udsultet insomnia-offer til fuldfed politiker til selveste Batman. Der hersker ingen tvivl om, at Christian Bale ikke bare er en forrygende skuespiller, han er en menneskelig kamelæon.

Gang på gang har han sat sit eget helbred over styr for at perfektionere sin rolle. Under indspilningen af The Machinist levede han af tun og et æble om dagen for at ramme en vægt på 54 kg. Omvendt tog han sidste år hele 18 kg på for at spille rollen som Dick Cheney i Vice.

Og så må vi ikke glemme den massive muskelmasse, der var nødvendig for at spille Batman hele tre gange i Christopher Nolans trilogi.

Warner Bros./UIP/Filmax Group
Se Christian Bales 6 vildeste forvandlinger her.

Nu er han lige straks aktuel i dramaet Le Mans '66 sammen med Matt Damon, hvor han atter har fået smidt sine aldrende politiker-kilo (32 kg!) for at spille mager racerkører.

Christian Bale har dog fået nok nu og udtalte i et interview med Entertainment Weekly, at han er færdig med de vilde fysiske transformationer og de mange vægtsvingninger.

"Jeg bliver ved med at sige, at jeg er færdig med det," siger Bale i interviewet. "Jeg tror virkelig, jeg er færdig med det, ja."

Matt Damon udtaler i samme forbindelse, at det var noget af en oplevelse at arbejde sammen med Bale: "Jeg nød virkelig at overvære ham… Han har en utrolig munke-lignende disciplin."

Bale har dog indset, at selv hans helbred har grænser, og i 2016 trak han sig da også ud af Michael Manns planlagte Enzo Ferrari-film grundet den krævede vægtøgning.

'Le Mans '66' omhandler ironisk nok også Enzo Ferrari som karakter i kamp mod Henry Ford II i historien om de to store bilfabrikanters rivaliseren, hvilket du kan høre mere om i vores interview med Bale og Damon senere på ugen.

Le Mans ’66 har dansk præmiere den 14. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jesper

Hvorfor laver man en fantasiløs kopi, som ligger så tæt op af den gode gamle film? Og hvilken film-konsulent har du set det som en god idé?

0 sek. siden
Birgitteuser/682140
Birgitteuser/682140

Har I ikke glemt at tage kortfilm med?

2 timer siden
VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

10 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

4 dage siden

Aktive debatter