Cookie- og Privatlivspolitik
Christian Bales 6 vildeste forvandlinger

Christian Bales 6 vildeste forvandlinger

Manden er en kamæleon!

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

Christian Bale har markeret sig som et af de største skuespillere i Hollywood indenfor de sidste 20 år. En stor del af det skyldes hans enestående evne til at transformere sig til en rolle. Senest har 44-årige taget hele 18 kilo på for at spille den kontroversielle, tidligere vicepræsident Dick Cheney i det biografiske drama Vice.

Se traileren her

Her har vi samlet seks eksempler på Christian Bales unikke evne ud i forvandlinger på film.

American Psycho (2000)
En af Christian Bales første store succeser viste, hvor meget han var villig til at gøre for en rolle. Bale gik gennem et hårdt træningsprogram, for at spille den psykopatiske yuppie Patrick Bateman i American Psycho. Resultatet blev en hårdtpumpet og forfængelig karakter, der var med til at give Bale et comeback i Hollywood.

The Machinist (2004)
Bale er nede og veje 54 kg i dramaet The Machinist. Radmager er vist en underdrivelse, og den forgangende rolle som Patrick Bateman er ikke til at se i Bales ultra-tynde figur.

For at spille den søvnløse Trevor var Bale på en ekstrem diæt: ét æble om dagen og kun drikke vand og kaffe. Hans sindssyge diæt resulterede i et vægttab på intet mindre end 28 kg.

Batman Begins (2005)
Kontrasten fra den ene film til den anden er næsten ikke til at tro. Et år efter hans dramatiske forvandling i 'The Machinist' viste Christian Bale særegne evner igen. I den første film i Christopher Nolans Batman trilogi, Batman Begins, transformerede Bale sig fra en mager skikkelse til muskelbundtet Bruce Wayne. 

Det forlyder endda, at på bare et par måneder gik han rent faktisk for langt og tog for meget på til at passe Batman-dragten og måtte tabe 9 kg. Hvilket stofskifte har den mand?

The Fighter (2010)
Seks år efter hans dramatiske vægttab i 'The Machinist', gjorde Bale det igen i boksedramaet The Fighter. Fra en hårdpumpet version af Batman til en udsultet stofmisbruger og boksetræner. Rollen som Dicky Eklund var samtidig den, som også gav indbragte ham en velfortjent Oscar.

American Hustle (2013)
I den anden ende af skalaen har han også vist, at han kan tage overvægt på for at spille en rolle. Bale nåede at veje mere end 100 kg til svindler-filmen American Hustle. Sådan havde vi aldrig set Bale før, og den ultra-tynd eller muskuløs Bale blev erstattet af en småfed og kvapset svindler, Irving Rosenfeld. 

Vice (2019)
Hvis Bale så tyk ud i 'American Hustle', så har han til den kommende Vice taget den næste trin op ad vægt-rangstigen. Filmen fortæller historien om den mest magtfulde vicepræsident i USA's historie, Dick Cheney. Igen har Christian Bale virkelig taget nogle kilo på, bl.a. gennem en heftig tærte-kur, og ligner en tro kopi af den virkelige Cheney.

VIce får dansk biografpremiere den 31. januar 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Det var en helt ufattelig oplevelse at se Bale i The Machinist. Han spiller helt eminent, og det er helt utroligt, at han skulle gå fra stort set ikke at have et gram muskelmasse på sig overhovedet til at blive hårdt pumpet superhelt i Batman Begins. Og så har han jo også gået op og ned i størrelse mellem Batmanfilm, bl.a. i The Fighter. Hans krop må jo være fuldstændig smadret!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

1 dag siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

1 dag siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter