Cookie- og Privatlivspolitik
Første billeder fra den danske Star Wars

Første billeder fra den danske Star Wars

Lars Mikkelsen er en Jedi!

Stem op!
51
Stem ned!
0
(reset)

'Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale' er en kommende fan-lavet Star Wars-film fra… Danmark. Ja, du læste rigtigt, det 100% frivilligt producerede projekt er en dansk Star Wars!

Instruktør og skuespiller Shabaz Sarwar står bag filmen, der følger en dursørjægers mission for at tilfangetage overhovedet for de såkaldte "Rogue Jedis", som ønsker at reformere Jedi Ordenen.

Rebellen spilles af ingen anden end Lars Mikkelsen som Jedi-ridderen Okani Vidai! Selve plottet udspiller sig ca. 500 år før Klonkrigen, der begynder i Star Wars: Attack of the Clones.

'Shrouded Destiny: A Star Wars Long Tale' er i gang med de allersidste optagelser og forventes at komme ud i 2020. Om det bliver en film eller en serie, er stadig uvist. Den er pt. ikke planlagt til dansk biografdistribution.

Se billederne her: 

Mere Star Wars i vente
Star Wars-universet kan også meget snart opleves igen i den afsluttende del af den officielle franchise, Star Wars: The Rise of Skywalker, der får biografpremiere den 18. december 2019.

Læs også: Alt vi ved om Star Wars: The Rise of Skywalker.

Den sidste del af den nye Star Wars-triologi byder på et længe ventet gensyn med blandt andet Daisy Ridley som Rey, der er splittet mellem mørket og lyset, og Adam Driver som hendes nemesis Kylo Ren.

Se den nyeste trailer til Star Wars: The Rise of Skywalker:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anneuser/55936
Anneuser/55936

From Russia With Love er ikke på listen med selve sangen.

1 time siden
VIPER

~Donnie Yen, Jet Li & Li Gong!
Did someone said kung fu!?!
....Interesting Disney!....Very interesting!

4 timer siden
anne

Ved afstemning af Music fra Bond film , har I da glemt at den gennemgående smukke musik er leveret af Louis Armstrong og ikke temasangen fra selve

4 timer siden
Jesper

Nr. 2 på min alltime best scifi bøger, mangler bare at Asimovs "Foundation" kommer til filmen :)

20 timer siden
Trine

Der er nu kun 8 dage til, og som konsument af gyserfilm kommer jeg til at sidde klistret til den store skærm. Hold op jeg glæder mig :-D

1 dag siden

Aktive debatter