Far til fire skal i vikinge-terapi

Lille Per & co. vender tilbage
Billede
(© Far til fire i solen 2018 / Nordisk Film)

Far til fire vender tilbage til efterårsferien i 2020, når Lille Per & co. rammer det store lærred i Far til Fire og vikingerne.

Optagelserne starter den 25. september på Fyn på Jim Lyngvilds vikingeborg Ravnsborg.

Denne gang er familien splittet. Mie og Ole vil ikke længere dele værelse, Søs er træt af at være reservemor, og Far mangler overskud til at abstrahere fra Onkel Anders sære opførsel.

Midt i det hele står en bedrøvet Lille Per. Onkel Anders tager derfor affære og tilmelder dem til et familieterapisted, hvor de skal leve som vikinger i en uge.

Sammen med børnenes feriegæst Olivia drager familien til vikinge-stedet. Men det er først, da Lille Pers legetøjselefant Bodils liv bliver sat på spil, at familien for alvor gør fremskridt.

'Far til fire og vikingerne' er den 20. film om den ikoniske danske familie, der startede som en tegneseriestribe i 1948 og senere fik liv med sin første film i 1953.

Martin Brygmann og Thomas Bo Larsen er tilbage som Far og Onkel Anders, som de også seneste spillede i Far til fire i solen.

Det er Martin Miehe-Renard, der skabt den evigt populære nisse Pyrus, instrueret flere Min søster børn-film samt de to seneste Far til fire-film, der også sidder i instruktørstolen på den nye film.

Far til fire og vikingerne får premiere den 8. oktober 2020.


'Far til fire og vikingerne' / Foto: Andreas Bastiansen