Jesper Christensen sulter i ny dansk film

Et bedre liv af Michael Noer
Billede
(© Jonas Svensson / Nordisk Film)

Manden bag fængseldramaet R og gangsterfilmen Nordvest, Michael Noer, er snart klar med en ny dansk film, som netop er færdigindspillet. Denne gang har den talentfulde filmskaber kastet sig over et historie drama med arbejdstitlen Et bedre liv.

I pressemeddelsen lyder den officielle synopsis af filmen:

Den foregår et sted i Danmark i 1850’erne og fortæller om en fattig familie på landet og deres daglige kamp for overlevelse. 

Med en netop fejlslagen høst og udsigten til en lang bidende vinter på sultens rand, er familien tvunget til at overveje alle muligheder. Ved at slå en god handel af med den nærliggende velhavende storbonde, kan de med ét vende op og ned på familiens livskår. Men offeret er stort og aftalen skal vise sig at få fatale konsekvenser.

I hovedrollerne er den rutinerede Jesper Christensen og talentet Clara Rosager, der får følgeskab af en flere store danske skuespillere, bl.a. Ghita Nørby, den nylige Robert-vinder Elliot Crosset Hove og Gustav Dyekjær Giese. 

Filmoptagelserne sluttede ved udgangen af 2017, og 'Et bedre liv' forventes at få premiere i starten af 2019.

Inden da er Michael Noer dog aktuel med sin første engelsk-sprogede film, nemlig genindspilningen af den amerikanske klassiker Papillon, der får dansk premiere 23. august.

Det første pressefoto fra 'Et bedre liv' kan ses her: