Harry Styles takker nej til Disneys genindspilning af Den lille havfrue

Popstjernen fik tilbudt Ariels nye prins
Billede
(© This is us/Walt Disney Pictures)

OPDATERET: Harry Styles har ifølge Collider takket nej tak til rollen som Erik.

_____

The Little Mermaid (Den lille havfrue) er endnu en live-action-genindspilning af en Disney-klassiker på vej. Og i dag er en spændende casting-nyhed om netop denne måske blevet afsløret.

Biografkæden AMC har nemlig i et tweet skrevet følgende: "Og vi har en prins! Harry Styles er bekræftet til at spille Prins Erik i Disneys live-action genindspilning af 'The Little Mermaid'".

Tweetet er sidenhen blevet taget ned, men sitet Complex fik da lige taget dette screendump:

Med andre ord kan det meget vel være, at den tidligere One Direction-stjerne Harry Styles skal spille den ikoniske Disney-prins, Erik. ikke en casting vi havde set komme, men bestemt ikke et dårligt bud. Især siden hans præstation i krigsfilmen Dunkirk.

Sangeren Halle Bailey er allerede blevet castet i titelrollen som Ariel, hvilket desværre har givet anledning til en del online-kommentarer fra folk, der mener, deres havfrue skal være af en specifik hudfarve.
Ariel er fundet til Disneys Den lille havfrue-genindspilning

Jacob Tremblay og Awkwafina skal begge lægge stemmer til elskede karakterer, nemlig fisken Tumle og mågen Skralde. Og rygterne peger på Melissa McCarthy som havheksen Ursula.

Handlingen i den kommende film skal baseres på Originalen fra 1989 og skal ligesom Skønheden og UdyretJunglebogen og Aladdin blande ægte mennesker og animation. Bag kameraet vil Rob Marshall (Mary Poppins vender tilbage) styre løjerne. Musical-geniet og passioneret Sebastian-kæmpefan - Lin-Manuel Miranda står sammen med Alan Menken for musikken og producerer.

The Little Mermaid afventer stadig en dansk premieredato