Cookie- og Privatlivspolitik
Første reaktioner på gyserfilmen It del 2

Første reaktioner på gyserfilmen It del 2

Klovnegyset vil få dig at ”græde og gyse”

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Forsalget er i fuld gang til It del 2, og de første reaktioner på en af de mest ventede gyserfilm længe er nu landet - og der er enighed om to ting: Det er en STOR film, og Bill Hader stjæler showet og kører sig selv i stilling til en Oscar.  

Forsalget til filmen er nu startet, og du kan købe billetter herunder:

Du kan også forberede dig på, at du både kommer til at hoppe i sædet af skræk og blive rørt til tårer.

En række anmeldere har haft mulighed for at se 'It del 2' inden dens premiere, og internettet bugner allerede med deres første spoilerfrie reaktioner, der især er blæst bagover af skuespillernes fantastiske kemi (især Bill Hader scenestjælende præstation) og filmens tungere temaer. 

- 'It del 2' er et fantastisk indblik i venskab og traume, som jeg ikke har kunnet stoppe med at tænke på. Bill Hader og James Ransone stjæler absolut showet. Jeg kan ikke vente med at se den igen. (Peter Sciretta, Slashfilm) 

- Så 'It del 2' sidste uge! Den lever bestemt op til hypen fra den første ved at levere mindeværdige forskrækkelser og utrolige visuelle billeder. Den voksne Taberklubs kemi var fantastisk. Den er uhyggelig som bare fanden. (Dorian Parks, Collider) 

- 'It del 2' er awesome. Det voksne cast er perfekt, og jeg elskede måden, filmen mixer det gamle med det nye. Jeg vil ikke sige for meget, for de fleste af jer kommer til at se den. Tillykke til alle dem, der var med til at lave den, for et godt stykke arbejde. (Steven Weintraub, Collider) 

- 'It del 2' er ikke ligeså raffineret som den første, men det er stadig et fremragende ensemble-værk, osende af hjerte og pakket med ekstremt vellavede kulisser. Muschietti væver de unge og gamle Tabere super godt sammen, hvilket giver 'It 2' en sand episk følelse. (Mest værdifulde spiller: Bill Haders som Richie.) (Perri Nemiroff, Collider) 

- 'It del 2' er en forrygende ledsager til ’It del 1’. Tilsvarende stemning, fantastisk ensemble-kemi med et godt mix af humor og gys. Del 2 er tungere i tonen og beskæftiger sig med besejringen af byrden af barndomstraumer, og jeg fik bestemt tårer i øjnene under slutningen. Bill Hader stjæler filmen. (Erik Davis, Fandango) 

- 'It del 2' er en kæmpebudget-studiobakket gyserfilm, der også er en ret seriøs skuespiller-udstillingsvindue/ensemblefilm med lejlighedsvise glimt af brillante billeder (som kaskaden af balloner under broen). Den vil tjene flere penge, end Warner Bros ved, hvad de skal stille op med. (Drew Taylor, The Verge)

'It del 2' får dansk premiere den 5. september.  

  

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
rene

tv2 2 og 3 stjerner
berlinske mener det var 3
filmz 3
ekko 4
men håber da den er god

Casper

Jeg var vild med den første, så jeg glæder mig selvsagt til at se denne! Håber bare den kan leve op til mine forventninger...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

11 timer siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

1 dag siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

1 dag siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

2 dage siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

5 dage siden