Cookie- og Privatlivspolitik
Andy Serkis skal instruere Venom 2

Andy Serkis skal instruere Venom 2

Tom Hardy vender tilmed tilbage som Spider-Man-skurken

Stem op!
42
Stem ned!
0
(reset)

Andy Serkis er kendt for at have bragt ikoniske karakterer som Gollum, aben Ceasar, kæmpe gorillaen King Kong og Supreme Leader Snoke til live via motion capture. Han er med andre ord den skuespilforms ukronede konge.

Nu skal han dele videre af sin ekspertise bag kameraet. Serkis er nemlig blevet hyret til at instruere superheltefilmen Venom 2, hvilket lyder som et match made in heaven!

Det beretter The Hollywood Reporter, og instruktøren har senere selv bekræftet dette på Instagram med teksten: "Det sker faktisk. Jeg kan mærke det, symbioten har fundet en vært i mig, og jeg er klar til turen... Kan ikke vente! Er du klar, Tom Hardy?"

Dermed bekræfter Serkis også, at Tom Hardy vender tilbage i rollen som journalisten Eddie Brock fra Venom, hvor han altså nu med hjælp fra Serkis skal spille det udenjordiske skurkevæsen kendt fra Spider-Man-universet.

Den første film var en stor succes ved billetlugerne, selvom den blev mødt med kritik fra anmelderne. Forfatteren fra den første film, Kelly Marcel, har dog fået genvalg - og står således for manuskriptet til 'Venom 2'.

Den nye film forventes at omhandle skurken Carnage (på dansk kendt som Splatter), som kort dukkede op i skikkelse Woody Harrelson i slutningen af 'Venom'.

Andy Serkis sprang i 2017 ud som instruktør med dramaet Breath og bed sidste år skeer med en klassisker i form af 'Junglebogen', da han fortolkede den i Netflix-filmen Mowgli, hvor han således fik lov til at lege med motion capture igen og selv spillede bjørnen Baloo.

Venom 2 får premiere den 1. oktober 2020.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Han er jo ikke uvant med Marvel, så det bliver interesant hvad Serkis vil gøre med Venom 2. Carnage er en stor fanfavorit, og han bliver med garanti mere spændende end Riot, og hans møgirriterende værtskrop, Carlton Drake.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

2 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

2 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

3 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Nå ja, jeg havde slet ikke tænkt over 'The Sting' - men du har da helt ret, et stærkt bud.

3 dage siden