Cookie- og Privatlivspolitik
Oversigt: Events juli 2019

Oversigt: Events juli 2019

Forpremierer, repremierer og særvisninger

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)

Igen i denne måned byder biograferne på en masse spændende film og arrangementer til dig, der vil se andet end de aktuelle film. 

Vi giver dig her et overblik over de mange valgmuligheder.

Soundgarden: Live from the Artists Den (1/7)
Koncertfilm: Soundgarden, The Chris Cornell Estate og IMAX præsenterer den berømte koncert fra The Wiltern i Los Angeles, ’Live from the Artists Den’, eksklusivt i IMAX-biografer den 1. juli 2019. IMAX har remastered den skælsættene 21 numre lange koncert, så fans fra alle afkroge af kloden har muligheden for at opleve den. ‘Soundgarden: Live from the Artists Den’ blev optaget den 17. februar 2013, da bandet afsluttede en udsolgt turné USA, i anledning af deres første album i over 16 år, King Animal. Koncerten er legendarisk blandt Soundgarden fans og blev udødeliggjort i 2016, da den blev udgivet.  
Vises i CinemaxX København, Odense, Aarhus

WestLife – The Twenty Tour Live (6/7)
Der er gået 20 år, siden det rekord-smadrende boyband Westlife strøg direkte til tops på hitlisterne med deres første single. Nu bliver den imødesete genforenings-turné - som blev udsolgt på få minutter - transmitteret live fra Dublins ikoniske Croke Park Stadion lørdag den 6. juli.  ‘The Twenty Tour’, som turnéen hedder, vil vise Shane, Nicky, Mark og Kian optræde med deres helt nye musik samt ikke mindre end samtlige 14 af deres No. 1-hits. Vises i CinemaxX København

EsportBio: CS:GO ESL One Cologne 2019 (7/7)
Det er ikke for sjov, at Køln bliver kaldt 'the Cathedral of Counter-Strike'. År efter år leverer turneringen de mest fantastiske øjeblikke, der går direkte i esport-historiebøgerne, og i år bliver med garanti ingen undtagelse. Undervejs er der konkurrencer og gratis drikkevarer fra Coca-Cola Zero.
Vises i NFB Palads, NFB Esbjerg Broen, NFB Aarhus C, Aarlborg Kennedy, NFB Odense

The Cure Anniversary 1978-2018 Live in Hyde Park (11/7)
The Cure, anerkendt som et af verdens største livebands, går på scenen en perfekt juli-aften i Londons Hyde Park for at levere et repertoire bestående af sange, der hylder fire årtier af bandets musik.
Vises i CinemaxX København, Odense og Aarhus

André Rieu 2019 Maastricht-koncert: Skal vi danse? (27/7+28/7)
Den hollandske musiker André Rieu og hans Johann Strauss Orchestra byder op til dans, med både klassiske og moderne numre. Med André som vært, bliver der som altid plads til musik, humor og et væld af overraskelser. Showet får besøg af forskellige gæsteoptrædener, som alle er klar til at gøre forestillingen helt uforglemmelig. Der vil også være et eksklusivt interview med André Rieu, når publikum inviteres med bag scenen.
Vises i Baltoppen Bio, Bibliografen Bagsværd, BIO Næstved, Cinema Center Helsingør, CinemaxX København, Odense og Aarhus, Gentofte Kino, Ikast Bio, Kulturhus Trommen Hørsholm, MovieHouse Hellerup, NFB Dagmar, NFB Esbjerg Broen, NFB Fotorama Viborg, NFB Frederikssund, NFB Herning, NFB Hillerød, NFB Kolding, NFB Køge, NFB Nykøbing Falster, NFB Næstved, NFB Odense, NFB Randers, NFB Waves, NFB Aalborg Kennedy, NFB Aarhus C, Værløse Bio

Fortnite i biografen: World Cup Finals 2019 (28/7)
De bedste spillere i både singles og duos skal kåres på et gigantisk stadion i New York, hvor mere end 200 millioner danske kroner er på spil. Det er første gang, at World Cup afholdes i Fortnite, og det skal selvfølgelig fejres i biografen. Her kan du sammen med andre Fortnite-fans opleve ægte stadionstemning på det store lærred, hvor lyd og billede er helt i top. Der er desuden goodiebags til alle.
Vises i NFB Palads og NFB Aarhus C

Særvisning: Tolkien (31/7)
Det biografisk drama 'Tolkien' handler om forfatteren John Ronald Reuel Tolkien, som bedst er kendt for at have skrevet bøgerne bag Ringenes Herre-triologien. Forfatteren blev født i 1892 og døde i 1973, hvor imellem han arbejdede som professor på Oxford, og desuden kæmpede i Første Verdenskrig. Tolkiens eget liv menes at have formet ham som skribent. J. J. R. Tolkien spilles af Nicholas Hoult, der er kendt fra bl.a. X-Men-filmene. Filmen fokuserer på de skelsættende år på universitetet over årene i skyttegravene til livet som inspirerende Oxford-professor og nær ven med Narnia-forfatteren C.S. Lewis. 
Vises i Nordisk Film Biografer Dagmar, Esbjerg broen, Falkoner, Fields', Fotorama Viborg, Herning, Hillerød, Kolding, Køge, Lyngby, Næstved, Odense, Palads, Randers, Trøjborg, Taastrup, Aalbrog City Syd, Aalborg Kennedy, Aarhus C.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Barbara

Hej! Jеg invitегeг dig til Sеx Сlub -> http://xxlady.xyz

10 timer siden
Barbara

Lоkаle mødre har bгug foг аnоnym SEX!
Вагe bеsкed оg bede om at kneрре!

http://xxlady.xyz

10 timer siden
Barbara

Hеj! Веsøg min sidе i Seх Club > http://xxlady.xyz

10 timer siden
Barbara

Invitаtion til Seх Сlub -> http://xxlady.xyz

10 timer siden
Barbara

Неj! Jеg invitегeг dig til Sex Club --> http://xxlady.xyz

10 timer siden

Aktive debatter