Cookie- og Privatlivspolitik
Gyseren It Del 2 bliver monsterlang!

Gyseren It Del 2 bliver monsterlang!

Godt nyt til Pennywise-fans

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Stephen Kings ikoniske roman ’It’ (Det onde) fra 1986 er en moppedreng af en bog, og derfor er det ikke underligt, at filmatiseringen ikke bliver en kort sag.

Således varede Andy Muschiettis succesfulde gyser It 2 timer og et kvarter – og det var blot første del af klovne-mareridtet.

I år ankommer nemlig den ventede fortsættelse It Del 2, der i virkeligheden er anden del af en samlet film, og som nu har fået en spilletid på 2 timer og 45 minutter.

Dette bekræfter instruktøren over for Digital Spy, hvortil han også indrømmer, at der oprindeligt var en fire timer lang udgave af ’Del 2’, som vi først får en smagsprøve på i en director's cut senere hen:

”Du kan ikke udgive en fire timer lang film, fordi folk vil begynde at føle sig utilpas - lige meget hvad de ser - men vi endte op med en film, der er 2 timer og 45 minutter, og tempoet er virkelig godt. Ingen, der har set filmen, har klaget,” lyder det fra filmskaberen.

Læs også: It Del 2 for høj censur pga. vold og rå sex

Dermed lander den samlede film på ialt 5 timer, hvilket er 1 time og 45 minutter længere end den populære miniserie fra 1990. 

'It' fra 2017 indtjente hele 700 mio. dollars verden over, så forventningerne til Kings store fortælling om en flok venners kamp imod et ondt væsen ved navn Pennywise, er gigantiske. Det skader heller ikke, at de voksne tabere spilles af stjerner som Jessica ChastainJames McAvoy, og Bill Hader.

It Del 2 får dansk premiere den 5. September.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Emilovich

Det må bare ikke ske! Disney må frem med den store tegnedreng igen og bare opkøbe Sony Pictures! :)

49 minutter siden
Horsi

Dit kæmpe (her er en lang række bandeord censureret ud som betstem ikke gør sig kønt på skrift).

1 time siden
Ole
Ole

Jeg syntes det er endnu et tegn på deperation hos film studiierne i Hollywood og producenterne som kun laver genbrug de her dage og ikke tør prøve

3 timer siden
Anders

Det her er fandme en sørgelig sørgelig nyhed:(

9 timer siden
Jacob

Det er det værst tænkelige der kunne ske, og hvorfor fortsætte med en Spider-Man fra et univers, som man nu ikke længere er en del af?

11 timer siden

Aktive debatter