Cookie- og Privatlivspolitik
Gyseren It Del 2 bliver monsterlang!

Gyseren It Del 2 bliver monsterlang!

Godt nyt til Pennywise-fans

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Stephen Kings ikoniske roman ’It’ (Det onde) fra 1986 er en moppedreng af en bog, og derfor er det ikke underligt, at filmatiseringen ikke bliver en kort sag.

Således varede Andy Muschiettis succesfulde gyser It 2 timer og et kvarter – og det var blot første del af klovne-mareridtet.

I år ankommer nemlig den ventede fortsættelse It Del 2, der i virkeligheden er anden del af en samlet film, og som nu har fået en spilletid på 2 timer og 45 minutter.

Dette bekræfter instruktøren over for Digital Spy, hvortil han også indrømmer, at der oprindeligt var en fire timer lang udgave af ’Del 2’, som vi først får en smagsprøve på i en director's cut senere hen:

”Du kan ikke udgive en fire timer lang film, fordi folk vil begynde at føle sig utilpas - lige meget hvad de ser - men vi endte op med en film, der er 2 timer og 45 minutter, og tempoet er virkelig godt. Ingen, der har set filmen, har klaget,” lyder det fra filmskaberen.

Læs også: It Del 2 for høj censur pga. vold og rå sex

Dermed lander den samlede film på ialt 5 timer, hvilket er 1 time og 45 minutter længere end den populære miniserie fra 1990. 

'It' fra 2017 indtjente hele 700 mio. dollars verden over, så forventningerne til Kings store fortælling om en flok venners kamp imod et ondt væsen ved navn Pennywise, er gigantiske. Det skader heller ikke, at de voksne tabere spilles af stjerner som Jessica ChastainJames McAvoy, og Bill Hader.

It Del 2 får dansk premiere den 5. September.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Harry Potter universet er magisk, men Fantastiske Skabninger skal godt nok oppe sig en hel del for bare at komme i nærheden af Harry Potter filmene

10 timer siden
Mads

Det bliver en mega fed film og det nye design er bare SÅ GODT! det her er sådan som Sonic The Hedgehog skal være og ikke ligesom sidste gang

12 timer siden
Rasmus/Musen

WOW WOW WOW!

17 timer siden
Mads

FANTASTISK!!! ER SÅ HYPED PÅ DEN HER FILM!!!!

1 dag siden
Mortenuser/654271
Mortenuser/654271

Haha, da jeg så den her film søgte jeg for sjovt efter

1 dag siden

Aktive debatter