Cookie- og Privatlivspolitik
Ariel er fundet til Disneys Den lille havfrue-genindspilning

Ariel er fundet til Disneys Den lille havfrue-genindspilning

Mød den nyeste Disney-prinsesse

Stem op!
23
Stem ned!
0
(reset)

Herhjemme kender vi hende ikke så godt, men hun er den ene halvdel i pop-duoen 'Chloe x Halle' og havde desuden en rolle i serien 'Growish'.

Nu er sangeren Halle Bailey blevet castet i titelrollen i Disneys kommende The Little Mermaid (Den lille havfrue), der er en genindspilning af klassikeren fra 1989 og løst baseret på H.C. Andersens kendte eventyr.

Filmen, som ligesom Skønheden og Udyret, Junglebogen og Aladdin bliver en blanding af live action og animation, skal instrueres af Rob Marshall, der sidst var ude med Mary Poppins vender tilbage.

Deltag i konkurrencen: Gæt en Disney-film #1

Udover Bailey i rollen som Ariel, vil Jacob Tremblay (Room) spille fisken Tumle, mens Awkwafina skal lægge stemme til mågen Skralde. Rygterne lyder også, at Melissa McCarthy vil spille havheksen Ursula... hvilket virker perfekt.

Lin-Manuel Miranda står sammen med Alan Menken for musikken og producerer - og vi krydser fingre for, at han desuden vil lægge stemme til Sebastian. Han afslørede nemlig for nylig over for kino.dk, at hans favorit Disney-klassiker netop er 'The Little Mermaid', og at hans ømme punkt er den syngende krabbe - se interview her.

Den danske premieredato på 'The Little Mermaid' afventer stadig - men snart kan man se genindspilningen af Løvernes konge i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Den politiske korrekthed er stukket fuldstændig af i Hollywood. Alle tænker det samme, når de ser det billede, og ingen tør sige et kuk.

Næste film i rækken bliver Snehvide, og hovedrollen skal spilles af Gabourey Sidibe. Og bagefter kommer storfilmen Martin Luther King med Ryan Gosling i hovedrollen. Nej vent ... den sidste kan vi ikke ha'!

Pernilleuser/16632

Så er jeg mere pernitten med hvordan prinsen ser ud, da han vist er prins af Danmark i original udgaven af eventyret. Så skandinavisk ville være mest passende for ham.

Derimod er havfruer fantasifostre, så de behøver ikke nødvendigvis at se skandinaviske ud. Halle Bailey kunne se ret interessant ud med rødligt hår og kontaktlinser/visual effekts, der gjorde hendes øjne blå-grønne med lysende efflorescence effekt under vand. Hendes ansigtsform og mimik passer fint med "otherworldly" nysgerrig og eventyrlysten ung dame.

Caroline

Jeg synes at det er synd, at de ikke har anstrengt sig lidt mere, for at prøve at finde en som ligner Ariel i Original Disney... En havfrue må have diverse hudtyper og hår typer efter min mening. Men når World Disney vælger at filmatisere en Original klassiker, synes jeg at det er en stor fej, at gå uden om hvordan hun ALTID har set ud. Selvfølgelig kan man aldrig gøre alle tilfreds med skuespillervalget, meeeeeen man har heller ikke man har filmatiseret Bell som sorthåret, Jasmin lys i huden osv... Så er det ligesom om, at det ikke er en klassiker mere når man laver for meget om på det.

Hun er en flot pige, men synes at hun er fejlcastet til den rolle. :)

DJT

"Men når World Disney vælger at filmatisere en Original klassiker".
Som ikke er så original, da den er baseret på HC Andersens eventyr.

Patrick

At jeg er ret ligeglad med valget.
Pocahontoas er en ægte person, og Mulan er skabt som kineser, så i min optik er det ikke samme situation.

Den Lille Havfrue er skabt af en dansker, men det er også det. Intet sted står der, at hun bor i Kattegat, eller at hun er dansk, hvid eller hvilken farve hendes hår har. Der står dog, at hun har blå øjne. Hun hedder såmænd heller ikke Ariel, så hvis vi skal være tro mod HC Andersen,skal vi måske stoppe med at kalde hende det?

I sidste ende er det jo sådan, at hvide skuespillere har et væld af flere muligheder for roller i film, især hvis det er roller baseret på tidligere film. Disney kunne ikke drømme om at have lavet en ikke-hvid havfrue i 1989, men jeg kan ikke lade være med at tænke, at hvis de havde, så var der ikke den samme diskussion i dag.

Hvis en rolle kræver en race, skal rollen selvfølgelig besættes af sådan en skuespiller, men hvis det er ligegyldigt, så kan de gøre, hvad de vil, og jeg synes, det er ligegyldigt denne gang.

DJT

for et fornuftigt indlæg.

Mickey

Fair nok at de gerne vil fremstå progressive osv... men hende her ligner ikke tilnærmelsesvis Ariel -ikke engang lidt?! Folk råbe konstany op om, at Aladdin skulle være Arabisk, Simba Afrikansk og Mulan skulle være Kinesisk, så man var tro mod originalen. Det forstår jeg også godt, men hvorfor gælder det så ikke med Den Lille Havfrue? Og Melissa McCarthy som Ursula, det gør ikke tingene bedre. Dén springer jeg over...

Michael

Man skal vende sig til det, håber i det mindste at håret så bliver knald rød.

Men ja, synes det er en skam nu når det er baseret på H. C. Andersens eventyr, at de så ikke går med at mere nordisk udtryk, hun ville dog være den perfekte Vaiana.

Og hvis de så også går med Melissa McCarthy som havheksen, sejler jeg udenom Den Lille Havfrue den her gang.

DJT

hudfarven på et fantasifoster virkelig så vigtig?

Rizzo

Hun bliver en havfrue, men ikke dén lille havfrue. Ariel ser ikke sådan ud. Øv

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Zekiuser/914434
Zekiuser/914434

.... eller "Soning" på dansk. Fra 2007 med Kiera Knightley og James MacAvoy. Det er den med den lange uafbrudte sekvens fra Dunkirk i 1940.

8 timer siden
Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

1 dag siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

1 dag siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

1 dag siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

1 dag siden