Cookie- og Privatlivspolitik
Quentin Tarantino planlægger en Django & Zorro-film

Quentin Tarantino planlægger en Django & Zorro-film

Det bliver en dynamisk duo

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Vi venter allesammen i spænding på Quentin Tarantinos næste film Once upon a time... in Hollywood, men længere ude i horisonten har stjerneinstruktøren flere spændende projekter i støbeskeen. 

Angiveligt arbejder han i øjeblikket på både en 'Kill Bill 3' og en Star Trek-film, og nu ser det ud til hans mest indtjenene film nogensinde, Django Unchained, får sig en efterfølger. Den populære film fra 2012 resulterede i flere tegneserier, og det er netop en af disse som ifølge Collider skal filmatiseres. 

Tegneserien 'Django/Zorro' er den tiltænkte udgivelse, der skal omdannes til film. Og som navnet lyder, så er det et crossover mellem Django og den maskerede selvtægtshævner Zorro. 

Filmen vil foregå en række år efter begivenhederne i 'Django Unchained', hvor Django har slået sig ned i Chicago med sin kone Brumhilda . Han arbejder som dusørjæger, da han ved et tilfælde støder ind i Diego de la Vega aka Zorro. De to skal nu i fælleskab forsøge at redde en gruppe indfødte fra livet i lænker. 

Zorro er mange gange før blevet bragt til det store lærred, hvor bl.a. Douglas Fairbanks, Tyrone Power og senest Antonio Banderas i filmene The Mask of Zorro og The Legend of Zorro har vagt karakteren til live. 

Det er endnu uvist hvor mange roller, Tarantino har tænkt sig at påtage. Rygtet er indvil videre, at han nok ikke skal instruere, men i stedet fungere som producer. det var da også Tarantino, der har udpeget den amerikanske stand-upper, skuespiller og manuskriptforfatter Jerrod Carmichael til at skrive filmens manuskript.

Om Tarantino så skal med ind over skriveprocessen vides ikke. 

Once Upon a Time… in Hollywood får dansk premiere den 15. august 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
DJN

Altså, jeg er MCU-fan, men hvis dette er hvad de disker op med, så er det da at gøre grin med folk :D

10 timer siden
Daniel Bentien

Ja, det er svært at skjule sin begejstring over filmen, og selvom det må siges at være et populært valg, er der i min optik en grund til, at P.F.

16 timer siden
Julius

Fedt med et QT-spotlight. Det er svært at sætte ord på hvor fænomenalt et værk, Pulp Fiction faktisk er, men du gør det godt her, Daniel.

18 timer siden
Neesai

Hvis man for en gang skyld ikke skal være skuespiller eller kendt på anden vis for at kunne komme med til en gallapremiere (hvis der bliver holdt e

21 timer siden
Daniel Bentien

'Kill Bill' er også forrygende, og vi kommer til den senere i vores blog-serie.

21 timer siden

Aktive debatter