The Mule er ”sjov, varm, charmerende og underholdende”

Se Clint Eastwoods drama-thriller The Mule på Blockbuster.dk nu (sponsoreret)
Billede
(© Warner Bros.)

Den 88-årige levende legende Clint Eastwood indtager både hovedrollen og instruktør-stolen i drama-thrilleren The Mule. Han klarer begge roller på forrygende vis, hvilket kino.dk’s brugere kan skrive under på.

For filmen – der er baseret på en sand historie - om krigsveteranen Earl Stone, der i en alder af 90 år kaster sig ud i at smugle narko er nemlig både ”sjov, varm, charmerende og underholdende” ifølge en af brugerne.

Nu kan du se eller gense den både nervepirrende og rørende drama-thriller på Blockbuster.dk.

Stream 'The Mule’ her:



Læs her et udvalg af, hvad kino.dks brugere har sagt om ’The Mule’:

★★★★★★

- ’The Mule’ handler ikke bare om en køretur fra A til B. Den er så meget mere end det, og er både sjov, varm, charmerende og underholdende. Det er ikke usikkerhed, der gør, at Clinten ryster lidt på hånden. Igen er han bragende god som både skuespiller og instruktør. (Henriette69)

★★★★★★

- Denne film skal ses. Clint Eastwood spiller fantastisk og filmen var langt over forventning. (Ghita)

★★★★★

- Godt underholdt på flere måder – og så er den utroligt humoristisk! Var meget positivt overrasket, da jeg gik ud af biografen. (Rikke)

★★★★★

- Utroligt han kan blive ved med at præstere, men det kan han så absolut. Rollen passer perfekt. Man skal bare læne sig tilbage i biografsædet og nyde filmen. De små fejl, som filmen måtte have, opdager man ikke. (Jan Engel)

★★★★★

- Virkelig god og spændende film med fantastisk skuespil af Hr. Eastwood, som har overtaget begge roller som instruktør og skuespiller siden ’Gran Torino’. Han kan sgu stadig og leverer nogle fede scener med suspense, humor og drama. Kan helt klart anbefale ’The Mule’! (Joe)

'The Mule' kan ses på Blockbuster.dk nu.