It: Chapter Two: De 13 bedste øjeblikke fra traileren

- og de klammeste, blodigste og mest skræmmende!
Billede
(© Warner Bros.)

Den første trailer til gyset It: Chapter Two ankom for blot timer siden, og allerede nu er klovne-fobien-manien stigende.

Se traileren her

Vi kommer her med vores bud på de 10 bedste øjeblikke fra smugkigget på Stephen King-filmatiseringen, der vil foregå 27 år efter forgængeren og følge Tabernes Klub som voksne.

Traileren starter ud med krybende rædsel i en længere scene med Jessica Chastains karakter Beverly i selskab med en gammel dame... som viser sig at være det formskiftende onde selv. Sidst i scenen får vi et indblik i, hvordan hun smider tøjet og angriber Beverly som en nøgen-gammel-dame-der -også-er-en-klovn-med-meget-lange-tynde-ben... Klaaaamt!

Billedet på væggen hjemme hos damen, der afslører hvem Pennywise var, før han blev til den dansende dræberklovn. 

Derefter går det stærkt. Vi ser de voksne udgaver af Tabernes klub tilbage i Derry, men stærkest er det dog, da de ser sig selv i butiksvinduet og ser sig selv som børn.

Hver for sig og en for en vil de voksne også opleve traumer - præcis som i den første. Her er det Bill (James McAvoy) der atter møder sin afdøde lillebror... "Hi there Georgie!"

... Her er det Richies møde med en flyvende Pennywise... 

... Her er det Beverly, der igen skal have rigeligt med blod at gøre (i en scene der eftersigende har slået rekorden for brug af mest falsk blod).

HELDIGVIS byder traileren også på små pauser med tilbageblik på det sammenhold, Tabernes Klub havde, og gensynet med den cyklende bande er dejligt nostalgisk.

Traileren præsenterer desværre også dette vanvtittige karneval, der får en til at tænke: løøøb!

Balloner... rigtig mange balloner! Og de svæver!

Mikes møde med Pennywise?

Her hvor Pennywise transformerer sig eller skifter ham... eller hvad DER FOREGÅR HER! 

Et besøg i en slags grotte... som taget ud fra enhver Alien-film. Men hvad forestiller det? Vil vi vide det?

Og sidst: Det her skønne fjæs!

Gyser-fortsættelsen har James McAvoyJessica ChastainBill Hader og selvfølgelig Bill Skarsgård på rollelisten, mens instruktøren Andy Muschietti er tilbage.

It: Chapter Two får dansk premiere 5. september.