Cookie- og Privatlivspolitik
Første reaktioner på John Wick 3: Flere slåskampe, mere historie og flere hunde

Første reaktioner på John Wick 3: Flere slåskampe, mere historie og flere hunde

Parabellum ser ud til at holde stilen

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

De første reaktioner på John Wick 3: Parabellum er landet på nettet. Hvis man er fan af de to foregående film, er de her reaktioner sød musik i ørene.

Keanu Reeves-filmen er blevet vist for en række anmeldere, og på trods af, at de ikke må udgive deres anmeldelser endnu, så har flere af dem reageret positivt på twitter.

Ligesom de tidligere film er det innovative arbejde med kampscenerne et af de roste punkter. Der virker også til at være bred enighed om at action-thrilleren er lykkedes med at udvide det lejemorder-univers, som filmene foregår i.

Hunde har været en stor del af de to første film i serien, og det ændrer sig ikke i denne. Ud fra reaktionerne skal man altså også glæde sig til at se masser af store præstationer fra de firbenede: 

'John Wick 3: Parabellum' genforener ligesom i 2'eren, Matrix-skuespillerne Keanu Reeves og Laurence Fishburne, mens at Ian McShane også vender tilbage til filmserien.

Nye ansigter inkluderer Halle Berry, Anjelica Huston og Jason Mantzoukas

Den danske Oscar-nominerede filmfotograf Dan Laustsen er manden bag kameraet, og instruktøren er ligesom ved de to første film amerikanske Chad Stahelski.

John Wick 3: Parabellum får dansk premiere d. 16. maj 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.