Cookie- og Privatlivspolitik
Forsalget til Avengers: Endgame er startet!

Forsalget til Avengers: Endgame er startet!

Find billetter her

Stem op!
92
Stem ned!
0
(reset)

Nu er forsalget til Avengers: Endgame startet!

 

Superheltefilmen 'Avengers: Endgame' har dansk verdenspremiere den 24. april og er det fjerde og sidste kapitel i serien med bl.a. de oprindelige superhelte som Iron Man, The Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America. 

Forgængeren var Avengers: Infinity War, og actionfilmen vil blive en 'stor' finale i Marvels superhelte-univers.

Avengers: Endgame har biografpremiere den 24. april.

Se også den helt nye trailer til Avengers: Endgame:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Frederik

Hvorfor er det ikke muligt for mig at Reservere Billetter??

Lars

Laver Kino.dk i totalt uvidenhed, så de ikke hvad der skete i USA.
Årets mest ventede film, og de er ikke særlig godt forberedte på. At der er mange der gerne vil se filmen.

Horsi

Efter at kino crashede adskillige gange kom jeg frem til at stå i kø i 3 forskellige køer. Køen for Cinemax sidden. Køen for køb af Cinemax igennem kino og køen for Imperial ved Nordisk Film biografer. Køen for Cinemax igennem kino var hurtigest om end dens tidstæller er noget sær idet den mente jeg ville komme på om 18, 22 15, 17 og flere forskellige minut tal der kunne gå både op og ned. Men jeg har nu fået min billet.

Anders

Det er stadig helt umuligt at bestille billetter.

Kom igennem flere gange i morges / eftermiddag, hvor den crashede efter jeg havde indtastet kode fra nets.

Den har nu trukket for 3 billetter, men jeg har fået ingen biletter, det er fandme noget lort.

Horsi

Måske du skal prøve Cinemax egen side og nogle banker tilbyder at man kan gøre indsigelser hvis man trækkes for mange gange.

Anders

Fik købt igennem deres egen hjemmeside, var bare alt for langsom til at bestille, så har lidt dårlige pladser.

Horsi

Det er godt. Prøv at hive fat i kino og din bank og se om du ikke kan få pengene refunderet det der er blevet trukket uden grund. Min bank tilbyder at jeg kan prøve hvis jeg mener jeg er blevet trukket for et produkt jeg ikke har fået

Michael

Hey Kino og alle jer andre.

Købte 2 billetter, ca kl 14:00, har modtaget en bekræftelses mail hvori der står at jeg vil få en mail efter kort tid fra NFB med billetterne vedhæftet. Har endnu ikke fået nogen mail fra dem, andre der har det problem? Eller er systemet stadig bagud?

Horsi

Jeg har fået min billet pr mail så nej ingen problemer.

Jeannie user/1009795

Forsalget startede med et par teknik fejl, hvilket giver mening eftersom mange mennesker på samme tid logger ind, havde en nogenlunde plads i køen, men eftersom jeg ikke følte at køen rykkede sig så prøvede jeg NFBIO appen hvor der ingen problemer var: hermed så fik jeg en fremragende plads til filmen. :-D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

På IMDb er det en komedie. Og da jeg så filmen, var det en komedie... og et drama. Du snakker om dit indtryk af filmen ud fra traileren.

2 timer siden
monauser/961004
monauser/961004

jeg har ikke fundet det endnu??

5 timer siden
Camie

Uhh altså, den havde jeg helt glemt. Man får helt lyst til at se den igen.

8 timer siden
Jacob

Jeg tror virkelig at DC har fat i den lange ende med deres nye Elseworlds, og muligvis kan det blive en ligeså stor præstation som i The Dark Knigh

19 timer siden
Reyam

Jeg vil stadig ikke lige frem kalde en film, som også handler om en komedie.

22 timer siden

Aktive debatter