Første trailer-reaktioner på King-gysene It 2 og The Shining 2

Røde balloner, gamle damer, blod, sprøjter og ”Redrum”
Billede
(© Warner Bros.)

Stephen King er det nye sorte, og allerede i denne uge kan du opleve den seneste filmatisering over forfatteren i gyset Pet Sematary.

Find billetter til Pet Sematary

Men det standser ikke her. Warner Bros. afholder nemlig disse dage deres årlige CinemaCon-præsentation og her er der blevet vist de første trailers to ventede King-gys, It: Chapter Two og Doctor Sleep.

Colliders-udsendte har set begge smagsprøver, giver dem flotte karakterer og kalder dem for effektive og creepy.

Her er hvad vi kan forvente:

It: Chapter Two
Traileren åbner med Jessica Chastains karakter, den voksne Beverly, der vender hjem til sit barndomshjem. Her mødes hun af den nye beboer, Mrs. Kersh, der advarer Beverly om, at ”ingen, der dør i Derry, virkeligt dør”.

Mrs. Kersh er selvfølgelig ikke hvilken som helst gammel dame. Hun er dræberklovnen Pennywise i ny form. Og som de skriver ovre på Collider, er King mester i netop monstrøse gamle damer. Tænk bare på badekarsscenen i 'The Shining'.

Beverlys scene beskrives som effektiv, da den i stedet for at vise ondskaben, giver hints om alverdens grusomheder.

Herefter får vi det første kig på The Loser’s Club, hvor alle medlemmerne fra etteren er blevet voksne. Bill Hader og James McAvoy får mest skærmtid her, men ikke nær så meget som de svævende røde balloner.

Og så kommer et glimt af den famøse scene, som instruktør Andy Muschietti har udtalt sig om, filmhistoriens blodigste scene! Sidst får Pennywise lov til at afslutte med et ord: ”Hello!”.

It: Chapter Two får dansk premiere den 5. september

Læs også: Guide til 26 kommende Stephen King-film

Doctor Sleep  
Ifølge Collider ser næste King-film endnu mere lovende ud. Der er tale om efterfølgeren til klassikeren The Shining.

Ewan McGregor spiller drengen Danny Torrance som voksen, og filmen handler om hans overnaturlige “skinne”-evner.

Instruktøren Mike Flanagan præsenterede traileren, der indeholdt ”creepy øjeblikke” såsom en scene, hvor en pige kommer gående med en sprøjte gemt bag sin ryg, og en scene med de ikoniske ord ”Redrum” skrabet ind i et spejl.

Traileren endte eftersigende med musikken fra 'The Shining', hvilket i den grad indikerer, at Kubricks mesterværk fra 1980 er taget med i betragtning. På trods af Kings egne aversioner herimod.

Doctor Sleep får dansk premiere den 7. november.