Cookie- og Privatlivspolitik
Der bliver en pause i Star Wars-film efter The Rise of Skywalker

Der bliver en pause i Star Wars-film efter The Rise of Skywalker

Franchisen vil gå i hi efter december-måned

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Walt Disneys CEO Bob Iger har for nylig udtalt i et tv-interview, at han bestemt ikke er bekymret for, at fansene vil blive trætte af Star Wars-brandet.

Det til trods vil filmfranchisen dog gå i hi efter biografpremieren på film nummer ni i franchisen, nemlig Star Wars: The Rise of Skywalker, der har premiere den 18. december senere i år.

- Vi har ikke annonceret nogen specifikke planer for film herefter. Der er film i udvikling, men vi har ikke annonceret nogen af dem.

Vi kunne i fredags så bringe den første trailer til den niende film i hovedfranchisen, der har fået undertitlen ’The Rise of Skywalker’. Efter denne film vil Disney således fokusere mere på tv-projekter, fortalte Bob Iger yderligere.

- Vi vil tage en pause i noget tid og nulstille, eftersom Skywalker-sagaen når sin afslutning med denne niende film. Der vil komme andre Star Wars-film, men der vil blive lidt af en pause.

'Star Wars: The Rise of Skywalker' er altså den sidste del af den nye Star Wars-trilogi, som startede med Star Wars: The Force Awakens, der også blev instrueret af J.J. Abrams. På rollelisten ses Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega og Oscar Isaac.

Star Wars: The Rise of Skywalker har premiere den 18. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Mark Hamill har flere gange udtrykt, at han mener Disney har faret for hårdt frem med Star Wars. Rian Johnson er ikke ligefrem den mest populære person blandt fansene, så selvom hans kommende trilogi stadig er på vej, så forstår jeg godt at Lucasfilm venter med den. Og den anden trilogi som skaberne bag Game of Thrones, David Benioff og D.B. Weiss, er også på et så tidligt stadie, at den hellere ikke kan være klar til 2020. Til november på Disney+ er der premiere på The Mandalorian, der foregår omkring fem år efter Episode VI, og senere en live-action TV-serie mere om Cassian Andor fra Rogue One. Så ja, på film i biografen tager man en pause, men flytter i stedet fokus over på serieformatet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

På IMDb er det en komedie. Og da jeg så filmen, var det en komedie... og et drama. Du snakker om dit indtryk af filmen ud fra traileren.

3 timer siden
monauser/961004
monauser/961004

jeg har ikke fundet det endnu??

5 timer siden
Camie

Uhh altså, den havde jeg helt glemt. Man får helt lyst til at se den igen.

9 timer siden
Jacob

Jeg tror virkelig at DC har fat i den lange ende med deres nye Elseworlds, og muligvis kan det blive en ligeså stor præstation som i The Dark Knigh

20 timer siden
Reyam

Jeg vil stadig ikke lige frem kalde en film, som også handler om en komedie.

23 timer siden

Aktive debatter