Der bliver en pause i Star Wars-film efter The Rise of Skywalker

Franchisen vil gå i hi efter december-måned
Billede
(© Disney Pictures)

Walt Disneys CEO Bob Iger har for nylig udtalt i et tv-interview, at han bestemt ikke er bekymret for, at fansene vil blive trætte af Star Wars-brandet.

Det til trods vil filmfranchisen dog gå i hi efter biografpremieren på film nummer ni i franchisen, nemlig Star Wars: The Rise of Skywalker, der har premiere den 18. december senere i år.

- Vi har ikke annonceret nogen specifikke planer for film herefter. Der er film i udvikling, men vi har ikke annonceret nogen af dem.

Vi kunne i fredags så bringe den første trailer til den niende film i hovedfranchisen, der har fået undertitlen ’The Rise of Skywalker’. Efter denne film vil Disney således fokusere mere på tv-projekter, fortalte Bob Iger yderligere.

- Vi vil tage en pause i noget tid og nulstille, eftersom Skywalker-sagaen når sin afslutning med denne niende film. Der vil komme andre Star Wars-film, men der vil blive lidt af en pause.

'Star Wars: The Rise of Skywalker' er altså den sidste del af den nye Star Wars-trilogi, som startede med Star Wars: The Force Awakens, der også blev instrueret af J.J. Abrams. På rollelisten ses Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega og Oscar Isaac.

Star Wars: The Rise of Skywalker har premiere den 18. december.