Cookie- og Privatlivspolitik
Avengers: Endgame slår flere imponerende rekorder

Avengers: Endgame slår flere imponerende rekorder

Har du set superheltefilmen?

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Den ventede superhelte-film Avengers: Endgame havde dansk biografpremiere den 24. april og har allerede slået flere rekorder og blev desuden modtaget flot af anmelderne.

Køb dine billetter til Avengers: Endgame herunder:


Hele 50.000 danskere har nemlig allerede indløst billet til filmen. Således har ’Avengeers: Endgame’ slået tre rekorder her i Danmark, nemlig følgende:

- Største åbningsdag for en superheltefilm nogensinde.
- Største åbningsdag i april måned nogensinde.
- Største åbningsdag i 2019.

Filmen er det fjerde kapitel i Avengers-sagaen og ligeledes den store kulmination ikke alene på de fire film, men på sin vis også franchisen, der for alvor tog sin begyndelse med Iron Man i 2008.

Superheltefilmen, der bl.a. igen byder på Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America, tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War.

Her samlede den mægtige Thanos nemlig alle Evighedssten og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet. Nu må heltene således se, om de kan få rettet på det hele i et endeligt og episk opgør.

Lyt også til vores spoiler-snak om ’Avengers: Endgame’ ved at klikke på billedet herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
klaus

Jeg har lige set de rygter der går på at de vil lave marvel films efter endgame, med spider man dr strange black panther og så the eternals, som vi er blevet vist i form af thanos, men glæder mig til at se endgame her på tirsdag.

Jeg synes de har formået at holde marvel filmene gode, synes der er 2-3 stk af dem som var knap så gode, men i alt synes jeg de har formået at bringe det magiske, og håber de foresætter med the eternals og fletter det sammen som de gjor med avengers. og de kommende marvel film. tror det kan blive sjovt.

Patrickuser/715282

Yderst god film i sig selv hvis man kun ser den ud fra MCU filmene, kan være lidt skuffende ligesom alle de andre marvel film hvis man har læst alle de oprindelige tegneserie, hvor på samme tid skal man helst have læst dem samt set tegnefilmene for at kunne forstå mange af de easter eggs som der dukker op i filmen.

Rasmus/Musen

Et godt superhelte-år er ved at tegne sig endnu engang igen. Måske skulle Marvel fortsætte serien alligevel med alle de rekorder, som serien har fået gennem tiden? Nah, nu må jeg vist hellere selv få set filmen, før jeg kan sige mere om det. Men flot er det vel alligevel uanset hvad, ;-)

Henrik

Havde fornøjelsen af at se den i går. En af de bedre Avengers film. Bedre end hvad jeg forventede.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

3 timer siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

7 timer siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

1 dag siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

1 dag siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

4 dage siden

Aktive debatter