Cookie- og Privatlivspolitik
Avengers: Endgame slår flere imponerende rekorder

Avengers: Endgame slår flere imponerende rekorder

Har du set superheltefilmen?

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Den ventede superhelte-film Avengers: Endgame havde dansk biografpremiere den 24. april og har allerede slået flere rekorder og blev desuden modtaget flot af anmelderne.

Køb dine billetter til Avengers: Endgame herunder:


Hele 50.000 danskere har nemlig allerede indløst billet til filmen. Således har ’Avengeers: Endgame’ slået tre rekorder her i Danmark, nemlig følgende:

- Største åbningsdag for en superheltefilm nogensinde.
- Største åbningsdag i april måned nogensinde.
- Største åbningsdag i 2019.

Filmen er det fjerde kapitel i Avengers-sagaen og ligeledes den store kulmination ikke alene på de fire film, men på sin vis også franchisen, der for alvor tog sin begyndelse med Iron Man i 2008.

Superheltefilmen, der bl.a. igen byder på Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America, tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War.

Her samlede den mægtige Thanos nemlig alle Evighedssten og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet. Nu må heltene således se, om de kan få rettet på det hele i et endeligt og episk opgør.

Lyt også til vores spoiler-snak om ’Avengers: Endgame’ ved at klikke på billedet herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
klaus

Jeg har lige set de rygter der går på at de vil lave marvel films efter endgame, med spider man dr strange black panther og så the eternals, som vi er blevet vist i form af thanos, men glæder mig til at se endgame her på tirsdag.

Jeg synes de har formået at holde marvel filmene gode, synes der er 2-3 stk af dem som var knap så gode, men i alt synes jeg de har formået at bringe det magiske, og håber de foresætter med the eternals og fletter det sammen som de gjor med avengers. og de kommende marvel film. tror det kan blive sjovt.

Patrickuser/715282

Yderst god film i sig selv hvis man kun ser den ud fra MCU filmene, kan være lidt skuffende ligesom alle de andre marvel film hvis man har læst alle de oprindelige tegneserie, hvor på samme tid skal man helst have læst dem samt set tegnefilmene for at kunne forstå mange af de easter eggs som der dukker op i filmen.

Rasmus/Musen

Et godt superhelte-år er ved at tegne sig endnu engang igen. Måske skulle Marvel fortsætte serien alligevel med alle de rekorder, som serien har fået gennem tiden? Nah, nu må jeg vist hellere selv få set filmen, før jeg kan sige mere om det. Men flot er det vel alligevel uanset hvad, ;-)

Henrik

Havde fornøjelsen af at se den i går. En af de bedre Avengers film. Bedre end hvad jeg forventede.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik Plauborg

Jeg glæder mig super meget til at se filmen margrete den 1 biografen i marts 2021.Håber der er merchandice til filmen.

1 dag siden
Never too many movies

Fin opsummering af Tobias Lindholm. Men det er vel også værd lige at nævne, at manden står bag Krigen, som jo er en Oscarnomineret film.

1 dag siden
Morten V. K. Pedersen

Er helt enig med dig Daniel, der er virklig mange gode afsnit! Vi burde lave en afstemning af hvilken sæson der er den bedste .

1 dag siden
Jetteuser/370563
Jetteuser/370563

Snatch

1 dag siden
Thomas

Så kunne de da have kaldt den Where`s Waldo. (Find Holger)

2 dage siden

Aktive debatter