Cookie- og Privatlivspolitik
Avengers: Endgame slår flere imponerende rekorder

Avengers: Endgame slår flere imponerende rekorder

Har du set superheltefilmen?

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Den ventede superhelte-film Avengers: Endgame havde dansk biografpremiere den 24. april og har allerede slået flere rekorder og blev desuden modtaget flot af anmelderne.

Køb dine billetter til Avengers: Endgame herunder:


Hele 50.000 danskere har nemlig allerede indløst billet til filmen. Således har ’Avengeers: Endgame’ slået tre rekorder her i Danmark, nemlig følgende:

- Største åbningsdag for en superheltefilm nogensinde.
- Største åbningsdag i april måned nogensinde.
- Største åbningsdag i 2019.

Filmen er det fjerde kapitel i Avengers-sagaen og ligeledes den store kulmination ikke alene på de fire film, men på sin vis også franchisen, der for alvor tog sin begyndelse med Iron Man i 2008.

Superheltefilmen, der bl.a. igen byder på Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye og Captain America, tager udgangspunkt i de forfærdelige hændelser i forgængeren, Avengers: Infinity War.

Her samlede den mægtige Thanos nemlig alle Evighedssten og med et fingerknips udryddede halvdelen af alt liv i universet. Nu må heltene således se, om de kan få rettet på det hele i et endeligt og episk opgør.

Lyt også til vores spoiler-snak om ’Avengers: Endgame’ ved at klikke på billedet herunder:

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
klaus

Jeg har lige set de rygter der går på at de vil lave marvel films efter endgame, med spider man dr strange black panther og så the eternals, som vi er blevet vist i form af thanos, men glæder mig til at se endgame her på tirsdag.

Jeg synes de har formået at holde marvel filmene gode, synes der er 2-3 stk af dem som var knap så gode, men i alt synes jeg de har formået at bringe det magiske, og håber de foresætter med the eternals og fletter det sammen som de gjor med avengers. og de kommende marvel film. tror det kan blive sjovt.

Patrickuser/715282

Yderst god film i sig selv hvis man kun ser den ud fra MCU filmene, kan være lidt skuffende ligesom alle de andre marvel film hvis man har læst alle de oprindelige tegneserie, hvor på samme tid skal man helst have læst dem samt set tegnefilmene for at kunne forstå mange af de easter eggs som der dukker op i filmen.

Rasmus/Musen

Et godt superhelte-år er ved at tegne sig endnu engang igen. Måske skulle Marvel fortsætte serien alligevel med alle de rekorder, som serien har fået gennem tiden? Nah, nu må jeg vist hellere selv få set filmen, før jeg kan sige mere om det. Men flot er det vel alligevel uanset hvad, ;-)

Henrik

Havde fornøjelsen af at se den i går. En af de bedre Avengers film. Bedre end hvad jeg forventede.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johnuser/380510
Johnuser/380510

Nu der ikke blev plads til Coen-brødrene må det blive den sorte humor der vinder.

9 timer siden
Karinuser/411488
Karinuser/411488

Med Blinkende lygter på 2.pladsen

10 timer siden
Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

12 timer siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

1 dag siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

2 dage siden

Aktive debatter