Cookie- og Privatlivspolitik
9 film til dig der ikke orker superhelte

9 film til dig der ikke orker superhelte

Biografen byder på dramaer for enhver smag

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Lige nu er Danmark, biograferne og ja hele verden invaderet af superheltene i Avengers: Endgame. Men hvis ikke lige mænd med kappe, magtsyge superskurke eller slagfærdige kvindfolk falder i din smag, så fortvivl ikke. Biograferne bugner nemlig med anmelderroste dramaer for enhver smag.

Du kan altid finde alle film på listen over AKTUELLE FILM

Vi har samlet et overblik til jer, der ikke orker superhelte - eller som bare vil supplere Marvel med noget helt andet. Alle film er aktuelle.

Gøg og Gokke
Filmstjernerne Oliver Hardy og Stan Laurel var i 1930erne det hotteste på det store lærred som karaktererne Gøg og Gokke. Men desværre fik succesen og de gode aftaler med studierne en ende, og 20 år senere er Stan og Oliver reduceret til to forhenværende berømtheder, der forøsger at komme tilbage på benene og derfor arrangerer en teater-turne gennem England. Men bliver det en svanesang eller et comeback?

Se også vores interview med stjernerne fra Gøg og Gokke


Til vi falder
Dar Salim og Lisa Carlehed spiller ægteparret Louise og Adam, der kæmper med sorgen efter, at de har mistet deres lille søn Lucas på en ferie til Tenerife. De tager tilbage til stedet, hvor det hele skete, for at få afsluttet sagen med politiet og få solgt deres ferielejlighed.

Læs også vores interview med instruktøren Samanou Sahlstrøm


Værk uden skaber
Manden bag 'De andres liv' er tilbage med endnu en Oscar-nomineret storfilm om den unge aspirerende kunstner, Kurt, der under DDR-tiden forelsker sig hovedkulds i den smukke Ellie, som ganske uvidende er skæbnesvangert knyttet til Kurts største barndomstraume fra nazisternes masseudryddelser.


Danmarks sønner
Den politiske thriller 'Danmarks sønner' udspiller sig i år 2025, hvor København har været udsat for et stort bombeangreb. Terrorismen har splittet det danske samfund, og debatten domineres af fremmedhad. Et folketingsvalg nærmer sig, og det nationalistiske parti National Bevægelsen med lederen Martin Nordahl i spidsen står til at få en historisk jordskredssejr - og partiet varsler om, at de vil "smide alle de fremmede ud". 

Se også vores interview med holdet bag Danmarks sønner


Gloria Bell
Julianne Moore spiller hovedrollen i den amerikanske genindspilning af instruktørens egen chilenske spillefilm Gloria. Dramaet foregår i Los Angeles og handler om den frisindede og fraskilte Gloria, der lever et liv med fart på, og har en travl hverdag på kontoret. Om natten slår hun sig løs på dansegulvene på LA's natklubber.Transit
Den unge Georg får mulighed for at flygte fra et besat Paris, da han kommer i besiddelse af en død forfatters dokumenter. Georg overtager mandens identitet og rejser til Marseille, hvor han møder en ung smuk kvinde, der desperat forsøger at finde sin forsvundne ægtemand... den selvsamme afdøde kunstner.Den sidste gentleman
Robert Redford spiller den ældre, velklædte og bevæbnede bankrøver, Tucker, der sætter gang i en større menneskejagt i Texas. Alt imens senior-røveren eftersøges af alt fra FBI til den lokale ordensmagt, begynder han selv at søge ny mening med livet. Tucker er nemlig på vej til at begå et sidste kup for endegyldigt at stoppe og i stedet forfølge kærligheden til den jævnaldrende Jewell. Dronningen
Trine Dyrholm spiller Anne, der på overfladen lever det perfekte liv med en stor karriere og et lykkeligt ægteskab samt to døtre. Det hele ændrer sig dog drastisk, da Anne indleder en affære med sin 17-årige stedsøn Gustav, og langsomt bliver viklet ind i et spind af løgne og bedrag. Hvor langt er hun egentlig villig til at gå? Girl
Lara er fast besluttet på at blive professionel ballerina. Hun får støtte af sin far, og hun kaster sig ind i det med liv og sjæl på en ny skole. Men danserinden mødes af modstand, idet hun er født med en drengekrop, hvilket ikke passer ind i rollen som ballerina og i balletmiljøet.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
VM Vargauser/112791

Der vil jeg godt lige sige, at det er ikke alle Søren'er der er sub 100 IQ drønerter og foretrækker hurtige biler og robotter i vores film

Dbh
Søren

Sørenuser/789304

De ser godt nok kedelige ud. Godt vi har superhelte film

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

1 dag siden
Bente Røndeuser/87191
Bente Røndeuser/87191

Det bliver vildt. To af mine favoritskuespillere sammen. Har set alle Indiana Jones filmene mindst een gang.

2 dage siden
Christian

Kæft, det kører godt for Mads drengen, ham skal vi sgu være stolte af!

2 dage siden
Bukselak

Ej vel... så hellere en ostemad.

3 dage siden
Daniel Bentien

Mortal Kombat er lige nu planlagt til biografpremiere den 20. maj:

4 dage siden