Afsløring: Ny gyser er en del af The Conjuring-universet

The Curse of La Llorona
Billede
(© Warner Bros.)

Den kommende gyserfilm The Curse of La Llorona er i weekenden blevet vist på SXSW filmfestival, og efterfølgende er en stor afsløringer sluppet ud.

Advarsel. Det følgende vil indeholde milde spoilers.

Filmen viser sig nemlig at være en del af det efterhånden store The Conjuring-universet, da karakteren Father Perez (spillet af Tony Amendola) fra Annabelle dukker op.

Father Perez skal hjælp en enlig mor, der plages af genfærdet La Llorona, som er på jagt efter hendes børn.

I 'The Curse of La Llorona' nævner Perez endda sine oplevelser med den besatte dukke, hvilket må betyde at den nye film udspiller sig efter The Nun, Annabelle og Annabelle 2: Skabelsen, men før The Conjuring 1 & 2.

LYT TIL: Vores store podcast om The Conjuring-universet her.

Det lå næsten allerede i luften. Produceren bag er nemlig James Wan, en af de store arkitekter bag gyser-universet, mens instruktør Michael Chaves er udset til at skulle lave netop The Conjuring 3, der starter optagelser til sommer.

Til sommer får vi også den tredje film om dukken Annabelle, der netop har fået titlen Annabelle comes home. Den er sat til at hjemsøge biograferne fra den 27. juni.

The Curse of La Llorona får premiere den 17. april.Tony Amendola som Father Perez overfor Linda Cardellini i 'The Curse of Llorona'.