Venom 2 kan lande allerede i 2020

Tom Hardy vender tilbage som Spider-Man anti-helten
Billede
(© UIP)

Venom har indtjent mere end hele 855 millioner dollars globalt, hvilket måtte betyde, at anti-helte-filmen måtte få sig en opfølger. Den har nu fået grønt lys af Sony – selskabet bag. 

Det forventes, at Tom Hardy vender tilbage som journalisten Eddie Brock, der indtages af den hjerneædende symbiot Venom, mens Michelle Williams også skulle være med igen som hans eks-kæreste, Anne.

Ligeledes skulle Woody Harrelson være klar til at give den som ærkefjenden, Carnage. 

‘Venom’ var den første film i et delt univers, der består af Spider-Man-karakterer. Det bliver med Kelly Marcel som manuskriptforfatter – han var også med til at skrive den første film. Der er dog endnu ikke tilknyttet en instruktør.

Filmen har endnu ikke fået en premieredato, men Sony har tidligere sat sig fast på to datoer i 2020, hvor der forventes at lande flere Spider-Man-spinoff-film forventes at lande, hvoraf kunne den ene være 'Venom 2'.

Venom-karakteren er som bekendt en anti-helt til Spider-Man, som man lige nu kan se i den roste animationsfilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. Du finder dine billetter til den herunder:



Ser du frem til ’Venom 2’?