Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Transformers, Nicole Kidman og japansk magi

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

2019 bliver skudt igang med et brag af gode biograffilm.

Du kan nemlig starte det nye år med bulder og brag med en nye Transformers-spinoff, opleve Nicole Kidman i en Golden Globe-nomineret præstation, tage en smuttur til Italien, opleve japansk magi eller prøve at opklare et David Lynch-inspireret mysterium.

Bumblebee
Det sjette kapitel i Transformers-filmserien, der denne gang fungerer som en spinoff fokuseret på robotten Bumblebee og mødet med den menneskelige pige Charlie, spillet af Hailee Steinfeld. Det viser sig, at Bumblebee er på flugt fra planeten Cybertron og soldaten Agent Burns (John Cena). Den gule Autobot har valgt at gemme sig på Jorden, men inden længe må den og Charlie kæmpe for alt, hvad de har kært.

Destroyer
Nicole Kidman leverer en pragtpræstation i sin Golden Globe-nominerede rolle som politidetektiven Erin Bell i denne mørke action-thriller. En gammel sag begynder at spøge igen, og det betyder, at den nu aldrende Bell må tage affære på egen hånd, men samtidig også genoplever fortidens synder og dæmoner.

Mary og troldkvindens blomst
Den japanske animationsfilm handler om den unge pige Mary, der får magiske kræfter af en fortryllet blomst. Hun finder ud af, at hun kan flyve på et kosteskaft, som tager hende med bag skyerne til en skole for troldmænd- og kvinder. Men med de nye kræfter lurer også nye farer. Instruktøren bag har tidligere lavet den populære Marnie - Min hemmelige veninde, der fik en Oscar-nominering.

Min italienske familie
På den lille italienske ø Ischia samles en stor familie for at fejre Pietros og Albas 50-års bryllupsdag. En frygtelig storm betyder imidlertidigt, at familien bliver fanget på en øen i flere dage, og gamle og nye konflikter bobler op til overfalden. Manden bag har tidligere instrueret Will Smith i filmen Syv Liv.

Under the Silver Lake
I dette surrealiske mysterium følger vi den intelligente og rodløse Sam (Andrew Garfield), der bliver besat af at finde ud af, hvem den smukke unge kvinder, der sporløst forsvandt fra hans pool var. Filmen er lavet af instruktøren bag den populære gyser It Follows, og denne gang har han skævet til hjernevridende film-mysterier som David Lynchs Mulholland Dr. og Alfred Hitchcocks Vertigo.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

11 timer siden
Antaeus

Bedst indtjenende film nogensinde er nu engang ikke Endgame, men Borte Med Blæsten.

3 dage siden
Wayne

Carlito's Way
Body Double
Mission: Impossible
Snake Eyes
The Untouchables

3 dage siden
Anna

Kan varmt anbefales, hvis man er til feel good movies og interesserer sig for mad. Jeg kommer helt sikkert til at se den igen :)

3 dage siden
Stine Teglgaard

Ja han er værd at hylde!

Hvad er dine favoritter?

MVH Stine

4 dage siden