Døende fan til Marvel: "Lad mig se Avengers før jeg dør"

Vi hepper på, at det lykkedes!
Billede
(© Disney Pictures)

En bruger ved navn alexander q har oprettet en tråd på Marvel Studios’ subreddit med titlen ‘Dying Before April: My Endgame’. Han har nemlig både leverkræft, mundkræft og knoglemarvssvigt.

Han vil derfor nok dø inden april, hvorfor han blot har et spørgsmål. Nemlig om der er en måde hvorpå, han kan komme til at se Avengers: Endgame før dens premiere den 24. april.

Se også første trailer til 'Avengers: Endgame'

Marvel har endnu ikke svaret på hans forespørgsel, men der er dog allerede en række studier, der før har arrangeret tidlige screeninger for fans, som sandsynligvis ikke ville leve før premieren på ​​kommende film. Så chancen for, at Alexander vil få muligheden, synes at være til stede.

Desuden åbner en de mest populære kommentarer også op for mulighed for, at den døende fans ønske kan blive opfyldt:

- Virkelig ked af at høre om dette. Jeg arbejder for øjeblikket på Endgame i London (hvis placeringen er tæt på dig, kan du få mit cast og crew-screening-billet, som normalt er cirka en uge før premieren) og jeg vil forsøge at sende denne besked til VFX (for det meste producenter) - forhåbentlig kan der ske noget på den måde! "

Læs også: Derfor græd vi til Avengers 4-traileren

En anden bruger fortæller, at hans ven døde før premieren på Avengers: Infinity War og fortryder, at han ikke fortalte, hvad der skete i filmen – og skriver følgende:

- Hvis du ikke får set en screening af Endgame tidligt, vil jeg via af video- eller et taleopkald fortælle dig alt (…). Jeg har underskrevet en Non Disclosure Agreement, men jeg tror, at ​​jeg kan gøre en undtagelse for en døende mand."

Vi håber på, at det lykkedes.

Avengers: Endgame har dansk biografpremiere den 24. april.