Cookie- og Privatlivspolitik
Døende fan til Marvel: "Lad mig se Avengers før jeg dør"

Døende fan til Marvel: "Lad mig se Avengers før jeg dør"

Vi hepper på, at det lykkedes!

Stem op!
20
Stem ned!
0
(reset)

En bruger ved navn alexander q har oprettet en tråd på Marvel Studios’ subreddit med titlen ‘Dying Before April: My Endgame’. Han har nemlig både leverkræft, mundkræft og knoglemarvssvigt.

Han vil derfor nok dø inden april, hvorfor han blot har et spørgsmål. Nemlig om der er en måde hvorpå, han kan komme til at se Avengers: Endgame før dens premiere den 24. april.

Se også første trailer til 'Avengers: Endgame'

Marvel har endnu ikke svaret på hans forespørgsel, men der er dog allerede en række studier, der før har arrangeret tidlige screeninger for fans, som sandsynligvis ikke ville leve før premieren på ​​kommende film. Så chancen for, at Alexander vil få muligheden, synes at være til stede.

Desuden åbner en de mest populære kommentarer også op for mulighed for, at den døende fans ønske kan blive opfyldt:

- Virkelig ked af at høre om dette. Jeg arbejder for øjeblikket på Endgame i London (hvis placeringen er tæt på dig, kan du få mit cast og crew-screening-billet, som normalt er cirka en uge før premieren) og jeg vil forsøge at sende denne besked til VFX (for det meste producenter) - forhåbentlig kan der ske noget på den måde! "

Læs også: Derfor græd vi til Avengers 4-traileren

En anden bruger fortæller, at hans ven døde før premieren på Avengers: Infinity War og fortryder, at han ikke fortalte, hvad der skete i filmen – og skriver følgende:

- Hvis du ikke får set en screening af Endgame tidligt, vil jeg via af video- eller et taleopkald fortælle dig alt (…). Jeg har underskrevet en Non Disclosure Agreement, men jeg tror, at ​​jeg kan gøre en undtagelse for en døende mand."

Vi håber på, at det lykkedes.

Avengers: Endgame har dansk biografpremiere den 24. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tobias

Ved ikke om i har opdateret denne historie, men den rørte mig, så jeg læste lidt videre og hoppede på reddit.
Alexander som han hedder, er lykkedes at komme i kontakt med Marvel/Disney og de er hvist pt igang med at diskutere muligheder så han kan se filmen inden April.
Op til det er lykkedes at komme i kontakt med Marvel/Disney, er det helt fantastisk at se den støtte og kærlighed som Alexander har modtaget. Internettet og sociale medier, kan i tilfælde virkelig blive brugt til noget specielt.
https://www.reddit.com/r/marvelstudios/comments/actrm0/dying_before_apri...

#Avengers4Alexander

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Igen igen mega svært at sige hvad for en film der er hans bedste.
Men skulle man lave en topn5 ville min se sådan ud.

2 dage siden
HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

3 dage siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

3 dage siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

5 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

5 dage siden

Aktive debatter