Cookie- og Privatlivspolitik
Derfor græd vi til Avengers 4-traileren

Derfor græd vi til Avengers 4-traileren

Vi sad og græd på kontoret. Seriøst. 

Stem op!
38
Stem ned!
0
(reset)

I dag skete det endelig - Avengers 4 traileren udkom! Og med den, fik den endelig også en titel: Avengers: Endgame.

Herunder fortæller vi hvorfor det var, at undertegnede fældede en tåre, da den udkom. 

Avengers 4: Endgame

Tony Stark står for døden... alene... i rummet

"Hvis I finder denne optagelse..." Sådan starter Iron Man's monolog i traileren, og allerede dér begyndte tårene at pible frem i øjnene. Tony Stark sidder i et rumskib, alene, forladt, og optager en sidste besked til FRIDAY, inde i Iron Man-hjelmen. 

"En del af rejsen er slutningen af den," fortæller han videre. Han har ikke haft mad eller drikke i fire dage, og han vil løbe tør for luft den næste morgen. Det ser sort ud for den første helt i Marvel-universet. 

Avengers 4: Endgame

Steve Rogers græder

Ej, hvor er det bare tarveligt at få Chris Evans til at græde som Steve Rogers.

Manden er jo skabt til det, med sine lange øjenvipper og firkantet, perfekte kæbe.

At se Captain America græde, mens Black Widow remser op, at Thanos gjorde lige præcis dét, han sagde han ville... Det flåede noget op inde i os, som gjorde, at vi sad tilbage og tænkte 'nej... nej... nej!'

Også Natasha Romanoff har gråd i stemmen, når hun fortæller, at Thanos udrydede 50% af alle levende væsner - hvem hun snakker til, ved vi ikke, men hun sidder, sammen med Captain America, i Avengers' compounden i upstate New York, hvilket betyder, at de er taget fra Wakanda til New York. Er det Captain Marvel?

Avengers 4: Endgame

Banner ser på, hvem der mangler...

Og det gør Shuri! 

Vi vidste godt, at Scott Lang aka Ant-Man var forsvundet inde i kvante-riget i slutningen af Ant-Man and the Wasp, men på et hologram, vises Peter Parkers ansigt, samt Shuris. 

Shuri er T'Challas lillesøster, og vi havde meget håbet på, at hun havde overlevet dét, som bliver kaldt the Decimation ifølge tie-in bøgerne (Decimation kender vi fra tegneserierne 'House of M'). 

Spørgsmålet er så, hvordan Ant-Man kan optræde i traileren. Hvordan kom han ud af kvante-riget?

Avengers 4: Endgame

Clint Barton har mistet det hele... Ronin opstår

"Vi har alle tabt. Vi har tabt venner, familie. Og vi tabte en del af os selv," remser Captain America op, mens der i en montage klippes til baghovedet at Hawkeye. At lige dét falder, mens han siger 'familie' er endnu mere alarmerende, da Ultimates-tegneserierne netop rev Hawkeyes familie væk fra ham, ved at dræbe konen og de tre børn.

Det ser således ud til, at Thanos' Decimation - eller the Snappening, som fans kalder det - også har kostet Clint Barton det hele.

Han har endda lagt det gamle Hawkeye-kostume til side, og man ser ham tørre blod af et sværd i sit nye kostume. Han bærer nu identiteten Ronin. 

Og dér begyndte tårene at trille ned af kinderne. (I hvert fald hos mig). 

Avengers 4: Endgame

Steve Rogers og Natasha Romanoff har en plan

"Det her kommer til at virke, Steve," siger Black Widow. "Jeg ved det gør, for jeg ved ikke hvad jeg kommer til at gøre, hvis ikke det gør," svarer Captain America.

Iført deres kampkostumer sidder de klar i dét der ligner en Quinjet. Hvad den plan de snakker om går ud på, ved vi ikke, men den kan måske have noget at gøre med Ant-Man, der pludselig dukker op i slutningen af traileren.

Avengers 4: Endgame

Titlen er Endgame

Ifølge Twitter-brugeren @DanielRPK har Marvel åbenbart skiftet titlen på filmen lige indtil sidste sekund, før traileren udkom: Infinity Gauntlet, Endgame og Annihilation har således været de titler der har været i spil omkring superheltefilmen.

Græd I også? Hvad glæder I jer mest til? 

Avengers: Endgame har premiere den 25 april 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
William

Jeg grad ikke :S

Isabella

Jeg fik ikke fældet en tårer, da jeg så denne trailer. Jeg sad mere i en spænding af hvad den havde at vise os om den kommende film! Jeg må dog sige, hvis der var nogen der gav os håb efter en færdig Tony Stark, en grædende Cap, så var det i hvert fald at se Scott banke på den dør! Han reddede min dag!

Traileren fik da i hvert fald også sat nogle spørgsmål i gang, for hvor er Nebula? Hvorfor virker det til at Tony er alene i det ydre rum? Har Tony givet up efter at have set Peter forsvinde i hans arme? Er det derfor vi ikke ser ham i gang med forlænge sin overlevelse, i stedet for at optage en sidste besked til Pepper?
Og hvorfor er Shuri forsvundet? Blev hun en af halvdelen af universet der også forsvandt? Eller er hun forsvundet efter hendes bror ikke længere eksistere?
Hvor sidder Thor henne? Det ligner næsten et form for fængsel..
Hvem taler Natasha til? Fordi jeg er sikker på Cap ikke har behov for at høre at Thanos lykkedes med sin mission... Man kan da kun håbe at hendes og Cap's plan ender godt, og hvem de ellers skulle have med om bord på deres plan..
Ud over det... Betyder det nye outfit til Clinton at han mistede hele sin familie?..
SÅ mange spørgsmål, og så lang tid til man får svar... T-T

Jeg kan ikke vente til at skulle se Avengers 4, også selv om jeg må se Captain Marvel først, og jeg tør ikke tænke på hvad hendes post-credit scenes må indebære!

Magnus

Som det huskes fra Infinity War og også ses i traileren er Stark jo sammen med Nebula. Så helt alene er han dog ikke!

Rasmus/Musen

Det er jo bare en film! Men så alligevel... Det er finalen for dælen da! Man kan vel ikke Ikke glæde sig til finalen i Avengers-sagaen.

Jeg er også spændt på den sidste film i serien. Især er jeg spændt på at se de gamle karakterer som Hawkeye og Ant-Man komme ind i universet igen(eller Ant-Man er vel egentlig ny i Avengers-universet, kan man vel teknisk set godt sige). Men hvem bliver den store skurk også i filmen? Det er det helt store spørgsmål fra min side af lige nu, ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

Deadpool er en slags spoof på superheltegenren - så det er ret svært at se at et mix ikke vil ødelægge begge dele.

6 dage siden
Aneuser/1532890
Aneuser/1532890

Det bliver et spændende bio-år, og jeg synes det var svært at vælge de 5 titler jeg glæder mig mest til, men Jussis Marcoeffekten er nok den jeg gl

1 uge siden
Dal
Dal

Glæder mig så meget til at komme j biografen igen og der er mange af filmene jeg skal se - så de fem jeg endte med at vælge er ikke nødvendigvis de

1 uge siden
Stig

Bliver fedt at se hvordan man for alvor får flettet Lee og Kirbys kosmiske figurer ind i MCU.

1 uge siden
Kent

Den nye 007 står højt på listen, Daniel C's sidste, så den skal ses.
Familien jul skal ses sammen med knægten da han elsker den.

1 uge siden

Aktive debatter