Cookie- og Privatlivspolitik
Rami Malek på tale som næste James Bond-skurk

Rami Malek på tale som næste James Bond-skurk

Fra Bohemian Rhapsody til Bond 25

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Rami Malek er lige nu aktuel i biografen som selveste Freddie Mercury i Queen-filmen Bohemian Rhapsody. Tæt på 300.000 danskere har allerede set filmen, og du kan stadig nå det!
Find dine billetter her:
 

Malek blev for to dage siden Golden Globe-nomineret for sin præstation som sangeren, men successen standser ikke der.

Ifølge Variety er den særdeles anerkendte skuespiller nemlig på tale til endnu en ikonisk rolle, nemlig som den næste Bond-skurk i Bond 25.

En rolle der virker oplagt pga. Maleks på den ene side charmerende ydre og samtidig lidt for intense blik... et ydre der især kom i spil i tv-serien 'Mr. Robot'. Samtidig er Maleks undgom garanti for en skurk, der faktisk kan slås imod Daniel Craig i et endeligt opgør.

Desværre meddeler Variety også, at selvom Bond-instruktøren Cary Fukunaga (True Detective) ønsker Malek til rollen, kan den sidste sæson af 'Mr. Robot' stå i vejen for dette ønske. Optagelserne til serien varer fra marts frem til juli, og eftersom den næste Bond-film skal være færdig til start 2020, overlapper produktionerne formentlig.

Udover Malek er 007-producenterne på udkig efter to nye kvindelige roller, mens faste karakterer af Ben Whishaw og Naomie Harris vender tilbage side om side med Bond-baben Léa Seydoux fra Spectre.

Bond 25 får dansk premiere den 13. februar 2020, og bliver formentlig den sidste med Daniel Craig i titelrollen.

 

Se interviews: 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Morten

Det kommer Rian heller ikke til. Ingen i Disney har tiltro til ham, på nær Kathleen Kennedy og hun er på vej ud.

13 timer siden
Morten

Rian kommer aldrig til at lave en star wars film. Han alene er skyld i Disney har mistet penge og hans film var tæt på et flop.

13 timer siden
Kim "Dragon furry"

Nogle af de små lokale biografer, som Valby bio og Drive-in i Lynge, de har stadigvæk de film som de store biografer boycutter.

2 dage siden
Jesper

Han burde have takket nej til den rolle..

Det bliver en no go herfra. WB får ikke fem flade øre for den film herfra.

2 dage siden
Laurids

Ja det fedt med anbefalingerne af film som man ikke kan se det på største lærreder da det nu kommer frem at flere af de store biografkæder har valg

2 dage siden