Cookie- og Privatlivspolitik

Denne bevægelse forvandlede Rami Malek til Freddie Mercury

Videointerview med Bohemian Rhapsody-holdet

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Vi mødte holdet bag den biografaktuelle Queen-film Bohemian Rhapsody i London til en snak om skabelsen af filmhistoriens mest succesfulde rock-biografi!

Filmen lever og ånder med Rami Maleks vilde transformation til en af de bedste performere nogensinde, nemlig Freddie Mercury.

Vi spurgte derfor Malek samt de resterende Queen-medsammensvorne skuespillere Gwilym Lee (der spiller Brian May), Ben Hardy (der spiller Roger Taylor), Joseph Mazzello (der spiller John Deacon) og Lucy Boynton (der spiller Mary Austin) ind til netop den transformation.

Bohemian Rhapsody er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Louiseuser/931335

Med Queen som lydtæppet fra konfirmationsaldren, har jeg ventet på at se filmen siden projektet blev offentliggort. Og lad det være sagt med det samme - GO SEE, HEAR AND FEEL denne film. Den er ingen kunstne-risk kulturskat, men den tegner et (humoristisk) ærligt og kærligt portræt af et af verdens ubestridt største bands, de interne magtkampe, sammenholdet og bandloyaliteten i kampen "os mod industrien", det altoverskyggende ønske om et gennembrud, men også kampen for fortsat at udvikle sig kunstneriske og forblive tro mod sine egne idealer, også efter den første success med pladekontrakt, groupies, rygklappere og forstokkede pladeproducere. Musikken spiller naturligvis sin egen hovedrolle, men overspilles ikke, og indgår i handlingen på sublim vis som meget mere end underlægningsmusik. De 4 bandmedlemmer er tildelt, hvad jeg kun kan formode svarer til deres roller i virkelighedens Queen, og Freddie M løber naturligvis af med sejret som den udadtil krukkede, ekstravagante, flamboyante og eksentriske person, han udgav sig for i det offentlige rum. Men, han er meget fint og følsomt portrætteret af Rami Malek, som værende meget mere end det. Om det er Oscar- potentiale, skal jeg ikke kloge mig i, men den søndag aften i NF Bio City var ingen i sal 1 i tvivl - vi VAR til the hos Queen, og øverst på tronen sad Freddie Mercery. Jeg har ikke tidligere været til en sen søndagsforestilling i Nordisk Film Biografer, med en knap fuld sal af mennesker af begge køn, i alle aldre og næsten ditto nationaliteter, hvor vi synkront rejste os og klappede, da filmen var slut. Folk krammede og kneb en sidste tårer og INGEN forlod salen, før alle rulletekster var kørt ud... Vitterligt en episk aften i royalt selskab.

Stine Teglgaard

Tak for din meget fine anmeldelse! Dejligt at så mange mennesker nyder denne film :-)

MVH Stine
kino.dk

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.