Cookie- og Privatlivspolitik
Thure Lindhardt får prygl

Thure Lindhardt får prygl

- og tre andre klip fra 'Fast & Furious 6'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Det sjette indslag i Fast & Furious-serien er aktuel i biografen, og både Thure Lindhardt og Kim Kold er at finde på rollelisten, der primært består af stærke mænd og slagkraftige kvinder.

Vi har samlet fire klip fra filmen. Ét hvor Thure Lindhardt afhøres af det modsatte køn, og tre der (ikke overraskende) inkluderer biler, overdrevne stunts og slåskampe.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Danmarks helt egen Ralph Moeller !! :)

Mht. Thure´s afklapsning, helt fair, eftersom Gina Carano ikke er nogen ufarlig kæmper.

Christian

... Men må indrømme at jeg ikke fatter hvorledes det kan være at Vi danskere kan lande alle disse roller i de internationale film? Klager egentlig ikke. Man undrer sig bare over hvorfor de i USA vælger skuespillere helt fra danmark til selv deres mindste roller - uanset hvor små de så end måtte forekomme... Og Lindhardt? Han taler jo så uendeligt dårligt engelsk. Altså accentmæssigt. Det samme kan siges om Mads Mikkelsen, der oven i købet har landet rollen som selveste Hannibal i serien af samme navn. Igen! Misforstå endelig ikke, for jeg synes at de er super coole begge to. Men hvorfor vælger de danskerne? og hvorfor dem der taler så åbenlyst dårligt engelsk??? That's all :-)

De eneste danskere jeg personligt føler har det internationale potentiale hvad angår skuespil af amerikansk standard. Det er Nicolai Coster-Waldau (Game of Thrones) og smukke Connie Nielsen (Gladiator).

Centrino

Men når det er sagt så synes jeg alligevel at Thure Lindhardt talte i Fast Six uden en sønderlig accent, så noget tyder på han har udviklet sig.

Men derimod er det lidt til grin at Kim Kold snakker dansk i filmen Fast Six, når hans karakter er tysker :D..

Og hans accent eller engelsk er elendigt, godt han har muskler til at gøre sin karakter vild!

Christian

Har ikke set Fast-6. Men jeg må give serien props for at have holdt ud i så mange film. Og Fast-5 var faktisk den bedste jeg havde set af dem.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter