Cookie- og Privatlivspolitik
6 kommende film med Leonardo DiCaprio

6 kommende film med Leonardo DiCaprio

Her er noget at se frem til

Stem op!
58
Stem ned!
0
(reset)

Det er efterhånden noget tid siden, at vi har set noget til kæmpestjernen Leonardo DiCaprio, som faktisk ikke har været med i nogle spillefilm siden 2015, hvor han vandt en Oscar for sin præstation i The Revenant

Men frygt ikke! For DiCaprio vender rimelig snart tilbage. Vi har lavet en liste over de kommende film, som han eftersigende har på vej. Vi glæder os.

ROB LATOUR/REX/SHUTTERSTOCK
Leonardo DiCaprio og Quentin Tarantino til Sony Pictures CinemaCon-præsentation

1. Once Upon a Time in Hollywood
I 2019 udkommer den prisvindende instruktør Quentin Tarantinos film ‘Once Upon a Time in Hollywood’. Filmen kommer til at handle om to venner, der prøver at slå igennem i Hollywood på samme tid med, at man sideløbende følger Charles Manson-mordene. På rollelisten er to af Hollywoods mest anerkendte skuespillere, nemlig DiCaprio (som Rick Dalton) og Brad Pitt (som Cliff Booth). Margot Robbie bliver også en del af castet som afdøde Sharon Tate. Filmen er sat til at få premiere den 25. juli 2019.

2. The Black Hand
DiCaprio er sat til at skulle spille med i det kommende drama ’The Black Hand’, som er baseret på Stephan Taltys bog af samme navn. Filmen omhandler politiofficeren, Joe Petrosino (DiCaprio), som forsøger at få skovlen under den italiensk-amerikanske bande, The Thugs, tilbage i starten af 1900-tallet. Indtil videre er DiCaprio den eneste, som er castet. En premieredato er ikke offentliggjort endnu.

Theodore Roosevelt og DiCaprio
Theodore Roosevelt og DiCaprio ('The Aviator')

3. Roosevelt
I det kommende biografiske drama omkring præsident Theodore Roosevelt er det ingen mindre end selveste DiCaprio, der har scoret hovedrollen som præsidenten. Meget mere om filmens handling eller om castet er ikke frigivet, men Martin Scorsese er bekræftet som instruktør og Scott Bloom som manuskriptforfatter (Blooms første projekt som forfatter). En premieredato er ikke fastlagt.

4. Killers of the Flower Moon
Igen skal Martin Scorsese og DiCaprio samarbejde i det kommende krimi-drama ’Killers of the Flower Moon’. Filmen finder sted i 1920’erne, hvor en række medlemmer af Osage-stammen bliver myrdet på mystisk vis. Det er endnu ikke bekræftet, hvilken rolle DiCaprio skal spille, eller hvornår filmen har premiere.

H.H. HOLMES OG DICAPRIO
Seriemorder H.H. Holmes og Dicaprio ('Django Unchained')

5. The Devil in the White city
Rygterne siger, at DiCaprio skal spille seriemorderen H.H.Holmes i filmatiseringen af Erik Larsons prisvindende bog 'The Devil in the White City', som handler om arkitekten for 1893s Worlds Fair Daniel H. Burnham og H.H. Holmes. 

6. Leonardo da Vinci
Det er ikke bekræftet endnu, men det siges, at Leonardo DiCaprio skal spille den anden store Leonardo i den kommende film om kunstneren. Filmen er en tilpasning af Walter Isaacsons biografi om da Vinci. Projektet er stadig i pre-produktion, og man ved ikke så meget om det endnu. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
PernilleSolouser/16711

Glæder mig syg meget til Once Upon a Time in Hollywood, nu hvor Brad Pitt også med.
At se de to store skuespillere i sammen film - Kan da næsten kun blive godt!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er spændt på hvordan Edward Furlong vil være som den nu voksne John Connor, for ham i Rise of the Machines var en værre tudeprins.

7 timer siden
VIPER

James Cameron - Linda Hamilton - Arnold Schwarzenegger & Edward Furlong + R-rated = Hell yearh!

17 timer siden
Bente user/944816
Bente user/944816

Disse 3 film er nok mine ynglings fra i år indtil videre:
Green Book
Gøg og Gokke
Avengers: Endgame

1 dag siden
Vakse Viggo

Forfatteren må godt lave en historie, som foregår nogle år efter, at Snow er død.

1 dag siden
Vibmuser/610338
Vibmuser/610338

Jeg har lyst til at se rigtig mange af filmene, men Løvernes konge må være helt fantastisk at se i biografen

1 dag siden

Aktive debatter