Pennywise er højt på strå i første klovne-billede fra It 2

Dræberklovnen er klar til at give jer nye mareridt
Billede
(© Warner Bros.)

Selvom der er et helt år til, at vi igen skal gyse løs med den væmmelige klovn Pennywise i It: Chapter Two, så er der allerede nu sluppet et frisk billede ud fra produktionen.

Det er Bill Skarsgård, der atter engang indtager den gruopvækkende rolle, og på dette første billede altså indfinder sig på skuldrene af en stor statue. Stadig skræmmende, selv i dagslys.

SE OGSÅ: Podcast #9: De bedste gyserfilm siden 2010

Fotoet gengiver en scene fra Stephen Kings bogforlæg, hvor Pennywise overtager den enorme Paul Bunyan-statues krop og således jagter en af børnene i overmenneskelig størrelse.



'It: Chapter Two' er efterfølgeren til It fra 2017. Den kommende to’er foregår 27 år efter den første film, og følger her Loser’s Club som voksne, hvor de syv venner igen mødes for at bekæmpe det onde i form af Pennywise.

Rollelisten byder på bl.a. James McAvoy, Jessica Chastain og Bill Hader samt Jay Ryan, James Ransone og Isaiah Mustafa, mens Andy Muschietti vender tilbage som instruktør.

SE OGSÅ: Derfor blev It den største gysersucces nogensinde

Udover dette første kig på Pennywise, findes der på de sociale medier også små indblik i produktionen. Bl.a. dette billede af en blodindsmurt Jessica Chastain, der omfavner filmens instruktør - hvilket lover, at vi nok godt kan forvente splat.

Eller dette venskabelige møde mellem dræberklovnen og den kommende Bill Denbrough i skikkelse af James McAvoy:

 
 
 
View this post on Instagram

#IT2 is going to be crazy! Heavily anticipating this film.

A post shared by shaheemreid (@shaheemreid) on Sep 1, 2018 at 8:38am PDT

'It: Chapter Two' har biografpremiere den 5. september 2019.