Cookie- og Privatlivspolitik
Programmet for SVEND 2018

Programmet for SVEND 2018

Alt fra Ghita Nørby-klassikere til spændende premierefilm

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

 

Filmfestlighederne forløber i Svendborg fra lørdag den 25. august til lørdag den 1. september. Det betyder alt fra bl.a. filmvisninger on location til snigpremierer samt gæstebesøg og samtaler med filmfolk. Nu er programmet for SVEND 2018 klar.

Bl.a. bliver Svend-prisen - Danmarks største publikumspris - uddelt for 14. gang den 29. august på Torvet i Svendborg med Peter Frödin som vært. Det er den eneste danske filmpris, hvor publikum bestemmer vinderne - og afstemningen foregår lige her på kino.dk.

Ghita Nørby hyldes
Årets Hyldest og modtager af den ny-indstiftede SVEND Hædersprisen 2018 er legendariske Ghita Nørby, der således også vil være tilstede under SVEND-ugen.

Programmet byder derfor på en række klassikere med Ghita Nørby - bl.a. Baronessen fra Benzintanken og Flådens friske fyre samt Dansen med Regitze, videre til de nyere dramaer Arven og Stille Hjerte samt Nøgle, Hus, Spejl.

Ghita Nørby vil også indgå i en Quiz Battle mod Svendborgs borgmester. De to vil således blive testet i deres viden om bl.a. netop ’Baronessen fra Benzintanken’ med mere.

Gallapremiere, setbesøg & sail in-bio
Traditionen tro kan man også se frem til bl.a. en række snig- og galla-premierer bl.a. på familiefilm som Pixars De utrolige 2 og Iqbal og den Indiske Juvel samt på Glenn Close-dramaet The Wife.

Der er også gallapremierer med besøg af instruktører og skuespillere på komedien Ditte & Louise, Bille Augusts stort opsatte Lykke-Per og Michael Noers fængselsdrama Papillon.

Endvidere kan man deltage i opfindsomme on location-visninger. Bl.a. bliver der med oplæg fra filmens instruktør Kasper Torsting og producent Ronnie Frithjof vist klip fra storfilmen I Krig & Kærlighed, hvilket finder sted på Forsorgsmuseet.

Videre vises det havbrusende og Oscar-nominerede drama Kon-Tiki i Svendborg havn, mens den danske komedie Dan Dream med bl.a. Casper Christensen og Frank Hvam kan opleves i Rundbuehallen.

Du finder det fulde program og hele overblikket over de mange spændende arrangementer og filmvisninger lige her.

Husk at stemme på dine filmfavoritter til SVEND-prisen og vind fribilletter samt en middag og ophold for to. Du afgiver din stemme her.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

Der er ingen tvivl om at Harry Potter universet og film-fortsættelserne foregår i et fantastisk og magisk univers. Men her hører ligheden også op.

1 dag siden
P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

1 dag siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

5 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

5 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

6 dage siden

Aktive debatter