Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Fra muskelmænd til monstersjov

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Ugens fire premierefilm rammer biograferne torsdag den 12. juli og byder på alt fra en muskuløs Dwayne ’The Rock’ Johnson, videre til monstersjov for hele familien samt en svensk mesterinstruktør og et italiensk drama.

Se trailers for filmene herunder og klik på titlerne for at bestille billetter.

Skyscraper
Actionfilmen følger Will Ford, en tidligere FBI gidselforhandler og krigsveteran, som arbejder med at vurdere sikkerheden i højhuse. Will er på opgave i Kina, da verdens højeste og mest sikre bygning bryder i brand - og han får skylden for det. Nu må han forsøge at finde de skyldige, rense sit navn og samtidig redde sin familie, der er fanget i bygningen. Danske Roland Møller spiller en af skurkene overfor hovedrolleindehaveren Dwayne ’The Rock’ Johnson.Hotel Transylvania 3: Monsterferie
I animationsfilmen er de velkendte gyser-figurer tilbage. Mavis beslutter sig for at overraske Dracula og resten af familien med en krydstogtsferie. Med på turen følger også resten af monster-slænget til alles fornøjelse. Men så bliver Drac forelsket i den farlige skibskaptajn Eunice, hvorfor der bliver langt mindre tid til dem, han rejste sammen med.

A Ciambra - et hjørne af Italien
Det italienske drama fortæller om roma-folket i den kriseramte syditalienske Calabrien-region og følger 14-årige Pios overgang fra pubertet til voksenlivet. Han bor i en ghetto med sin familie og ønsker desperat at blive voksen og få respekt. Men man skal være varsom med sine ønsker, for da storebroren havner i fængsel, må Pio tage ansvaret for familiens overlevelse i egne hænder.Bergman – Et år, et liv
Dokumentarfilmen handler om den svenske filminstruktør og manuskriptforfatter Ingmar Bergman, hvis værker spænder over næsten 60 år. Bergman blev født i 1918 som søn af en præst, og de religiøse temaer præger ofte hans film. Den nye dokumentar stiller skarpt på selve manden - både på hans fantastiske og mindre flatterende sider.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.