Cookie- og Privatlivspolitik
J.J. Abrams hyrer første nye ansigt til Star Wars 9

J.J. Abrams hyrer første nye ansigt til Star Wars 9

- i en action-tung rolle

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

For ni måneder siden mistede Star Wars: Episode IX sin instruktør, Colin Treverrow, for i stedet at få J.J. Abrams ombord.

Instruktøren bag The Force Awakens skal således både skrive og instruere det niende kapitel i rumsagaen, der bliver den sidste i trilogien om Rey, Finn og Poe.

Indtil videre kun har haft Daisy RidleyAdam DriverOscar Isaac og John Boyega bekræftet på rollelisten, men ifølge Variety er Abrams nu begyndt at rykke på casting-fronten. Første tilføjelse er Keri Russell, der både har samarbejdet med instruktøren på ungdomsserien 'Felicity' og Mission: Impossible III.

Alt, vi ved om rollen, er, at den er action-tung - dvs. at kvinden skal kunne uddele en god del øretæver. En opgave Russell senest har mestret i tv-serien 'The Americans' samt i Abernes Planet: Revolutionen.

Om hun så skal slå på næven for den lyse eller mørke side, får vi at se... men formentlig først om halvandet år, da Star Wars-filmene har det med at holde mystikken i live indtil sidste øjeblik.

Variety skriver samtidig, at to nye skuespillere forventes at komme ombord meget snart, da produktionen allerede begynder i slutningen af denne måned.

Star Wars: Episode IX får dansk premiere den 19. december 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Der spekuleres allerede i hun kunne vise sig at være Reys mor, og dermed i en eller anden forstand rulle Kylo Rens erklæring tilbage. Faktum er i hvert fald at J.J. Abrams havde andre hensigter med Reys herkomst, og Rian Johnson har sagt at hans idé kunne blive ændret med Episode IX. Desuden er Keri Russell 16 år ældre end Daisy Ridley, så aldersmæssigt er det et godt bud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jørgenuser/73519
jørgenuser/73519

Igen en film der ikke bliver vist i danmark

1 time siden
VIPER

Glæder mig til at se filmen - skal nok blive underholdende.
Men!

3 timer siden
Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

15 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

17 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

19 timer siden

Aktive debatter