Cookie- og Privatlivspolitik
J.J. Abrams hyrer første nye ansigt til Star Wars 9

J.J. Abrams hyrer første nye ansigt til Star Wars 9

- i en action-tung rolle

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

For ni måneder siden mistede Star Wars: Episode IX sin instruktør, Colin Treverrow, for i stedet at få J.J. Abrams ombord.

Instruktøren bag The Force Awakens skal således både skrive og instruere det niende kapitel i rumsagaen, der bliver den sidste i trilogien om Rey, Finn og Poe.

Indtil videre kun har haft Daisy RidleyAdam DriverOscar Isaac og John Boyega bekræftet på rollelisten, men ifølge Variety er Abrams nu begyndt at rykke på casting-fronten. Første tilføjelse er Keri Russell, der både har samarbejdet med instruktøren på ungdomsserien 'Felicity' og Mission: Impossible III.

Alt, vi ved om rollen, er, at den er action-tung - dvs. at kvinden skal kunne uddele en god del øretæver. En opgave Russell senest har mestret i tv-serien 'The Americans' samt i Abernes Planet: Revolutionen.

Om hun så skal slå på næven for den lyse eller mørke side, får vi at se... men formentlig først om halvandet år, da Star Wars-filmene har det med at holde mystikken i live indtil sidste øjeblik.

Variety skriver samtidig, at to nye skuespillere forventes at komme ombord meget snart, da produktionen allerede begynder i slutningen af denne måned.

Star Wars: Episode IX får dansk premiere den 19. december 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Der spekuleres allerede i hun kunne vise sig at være Reys mor, og dermed i en eller anden forstand rulle Kylo Rens erklæring tilbage. Faktum er i hvert fald at J.J. Abrams havde andre hensigter med Reys herkomst, og Rian Johnson har sagt at hans idé kunne blive ændret med Episode IX. Desuden er Keri Russell 16 år ældre end Daisy Ridley, så aldersmæssigt er det et godt bud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Johan

Nu har jeg ikke set filmen endnu, men jeg vil mene det er på tide han bliver belønnet for sin indsat i Hollywood. Brad Pitt er for vild!

2 timer siden
Antaeus

Jeg har efterhånden set en del toplister over de animerede Disneyfilm fra en lang række personer.

17 timer siden
Thomas

I Marvel filmene fik Scarlet Witch og Quicksilver først deres superkræfter efter den første Avengers film, ved hjælp af Hydra og Lokes scepter.

19 timer siden
rene

Syntes på denne list at Munich er en af de dårligst film sammen med Amistad, og Tintin fandt jeg virkelig underholdne

1 dag siden
Frankuser/1079312
Frankuser/1079312

Sådan ødelægger man en vittighed:

1 dag siden

Aktive debatter