Cookie- og Privatlivspolitik
J.J. Abrams hyrer første nye ansigt til Star Wars 9

J.J. Abrams hyrer første nye ansigt til Star Wars 9

- i en action-tung rolle

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

For ni måneder siden mistede Star Wars: Episode IX sin instruktør, Colin Treverrow, for i stedet at få J.J. Abrams ombord.

Instruktøren bag The Force Awakens skal således både skrive og instruere det niende kapitel i rumsagaen, der bliver den sidste i trilogien om Rey, Finn og Poe.

Indtil videre kun har haft Daisy RidleyAdam DriverOscar Isaac og John Boyega bekræftet på rollelisten, men ifølge Variety er Abrams nu begyndt at rykke på casting-fronten. Første tilføjelse er Keri Russell, der både har samarbejdet med instruktøren på ungdomsserien 'Felicity' og Mission: Impossible III.

Alt, vi ved om rollen, er, at den er action-tung - dvs. at kvinden skal kunne uddele en god del øretæver. En opgave Russell senest har mestret i tv-serien 'The Americans' samt i Abernes Planet: Revolutionen.

Om hun så skal slå på næven for den lyse eller mørke side, får vi at se... men formentlig først om halvandet år, da Star Wars-filmene har det med at holde mystikken i live indtil sidste øjeblik.

Variety skriver samtidig, at to nye skuespillere forventes at komme ombord meget snart, da produktionen allerede begynder i slutningen af denne måned.

Star Wars: Episode IX får dansk premiere den 19. december 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Der spekuleres allerede i hun kunne vise sig at være Reys mor, og dermed i en eller anden forstand rulle Kylo Rens erklæring tilbage. Faktum er i hvert fald at J.J. Abrams havde andre hensigter med Reys herkomst, og Rian Johnson har sagt at hans idé kunne blive ændret med Episode IX. Desuden er Keri Russell 16 år ældre end Daisy Ridley, så aldersmæssigt er det et godt bud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shaolin

En ægte Bond-fan må da i det mindste vide at Dr. No er fra 1962...

EDIT: Og at hans CIA-ven hedder Felix Leiter og ikke Leitner.

14 timer siden
Niclas Dalby

Så er det vist på tide at melde sig ind i folkekirken igen; Kun i et univers med en stor, kærlig Gud kan en film som denne eksistere.

1 dag siden
Anna

Pls go easy!!

1 dag siden
Anna

ahhahahaah crapique!

1 dag siden
bambiexplorer

Og det var helt klart højdepunktet ved Paul McCa’s seneste koncert i O2 Arena (London). Alle sejl var sat til i en superlækker version!

2 dage siden

Aktive debatter