Cookie- og Privatlivspolitik
J.J. Abrams hyrer første nye ansigt til Star Wars 9

J.J. Abrams hyrer første nye ansigt til Star Wars 9

- i en action-tung rolle

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

For ni måneder siden mistede Star Wars: Episode IX sin instruktør, Colin Treverrow, for i stedet at få J.J. Abrams ombord.

Instruktøren bag The Force Awakens skal således både skrive og instruere det niende kapitel i rumsagaen, der bliver den sidste i trilogien om Rey, Finn og Poe.

Indtil videre kun har haft Daisy RidleyAdam DriverOscar Isaac og John Boyega bekræftet på rollelisten, men ifølge Variety er Abrams nu begyndt at rykke på casting-fronten. Første tilføjelse er Keri Russell, der både har samarbejdet med instruktøren på ungdomsserien 'Felicity' og Mission: Impossible III.

Alt, vi ved om rollen, er, at den er action-tung - dvs. at kvinden skal kunne uddele en god del øretæver. En opgave Russell senest har mestret i tv-serien 'The Americans' samt i Abernes Planet: Revolutionen.

Om hun så skal slå på næven for den lyse eller mørke side, får vi at se... men formentlig først om halvandet år, da Star Wars-filmene har det med at holde mystikken i live indtil sidste øjeblik.

Variety skriver samtidig, at to nye skuespillere forventes at komme ombord meget snart, da produktionen allerede begynder i slutningen af denne måned.

Star Wars: Episode IX får dansk premiere den 19. december 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Der spekuleres allerede i hun kunne vise sig at være Reys mor, og dermed i en eller anden forstand rulle Kylo Rens erklæring tilbage. Faktum er i hvert fald at J.J. Abrams havde andre hensigter med Reys herkomst, og Rian Johnson har sagt at hans idé kunne blive ændret med Episode IX. Desuden er Keri Russell 16 år ældre end Daisy Ridley, så aldersmæssigt er det et godt bud.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lasse

Hvordan kan i undlade den!???

19 timer siden
Ménner

Jeg har prøvet at tænke i "sjoveste film" frem for "bedste komedier".

1 dag siden
VIPER

Klovn: The Movie (2010)
Carnage (2011)
The Campaign (2012)
The Wolf of Wall Street (2013)

1 dag siden
Wayne

Vi fortsætter med bedste komedier 2010 - 2019

2010

1 dag siden
Renéuser/869941
Renéuser/869941

Er jeg den eneste der synes at Drømmebyggernes hovedperson Minna minder meget om Inside Outs Riley?

2 dage siden

Aktive debatter