J.J. Abrams hyrer første nye ansigt til Star Wars 9

- i en action-tung rolle
Billede
(© AMC/The Americans)

For ni måneder siden mistede Star Wars: Episode IX sin instruktør, Colin Treverrow, for i stedet at få J.J. Abrams ombord.

Instruktøren bag The Force Awakens skal således både skrive og instruere det niende kapitel i rumsagaen, der bliver den sidste i trilogien om Rey, Finn og Poe.

Indtil videre kun har haft Daisy RidleyAdam DriverOscar Isaac og John Boyega bekræftet på rollelisten, men ifølge Variety er Abrams nu begyndt at rykke på casting-fronten. Første tilføjelse er Keri Russell, der både har samarbejdet med instruktøren på ungdomsserien 'Felicity' og Mission: Impossible III.

Alt, vi ved om rollen, er, at den er action-tung - dvs. at kvinden skal kunne uddele en god del øretæver. En opgave Russell senest har mestret i tv-serien 'The Americans' samt i Abernes Planet: Revolutionen.

Om hun så skal slå på næven for den lyse eller mørke side, får vi at se... men formentlig først om halvandet år, da Star Wars-filmene har det med at holde mystikken i live indtil sidste øjeblik.

Variety skriver samtidig, at to nye skuespillere forventes at komme ombord meget snart, da produktionen allerede begynder i slutningen af denne måned.

Star Wars: Episode IX får dansk premiere den 19. december 2019.