Frost 2 tilføjer to populære skuespillere til rollelisten

Fortsættelsen til Disney-favoritten udvider
Billede
(© Disney)

Anna, Elsa og Olaf er ved at tø op til fortsættelsen af den yderst populære Disney-film Frost - og nu er der blevet tilføjet to nye skuespillere til stemme-rollelisten for den kommende Frost 2.

Ifølge Variety er Evan Rachel Wood og Sterling K. Brown begge kommet ombord på animationsfilmen. Skuespillerne nyder stor popularitet i øjeblikket, da de netop begge er blevet Emmy-nomineret for deres roller i henholdsvis sci-fi-serien 'Westworld' og drama-serien 'This Is Us'. 

SE OGSÅ: Børn anmelder: Hotel Transylvania 3

Samtidig berettes det, at instruktørparret fra den første film, Chris Buck og Jennifer Lee, er tilbage bag kameraet, hvor de selvfølgelig får følgeskab af stemmerne fra 'Frost', nemlig Kristen Bell, Idina Menzel og Josh Gad. Det vides dog endnu ikke, om Jonathan Groff, der spillede Kristoff, vil være at finde på rollelisten.

Plottet er indtil videre hemmeligholdt, men vi kan formentlig forventes os endnu en eventyrlig musical. Den nye efterfølger skal i hvert fald leve op til nogle store forventninger, efter den første film fra 2013 er endt som en moderne Disney-klassiker og solgte for over 1,3 milliarder dollars på verdensplan.

Frost 2 får premiere 19. december 2019.