Cookie- og Privatlivspolitik
Er det her årets skuespiller?

Er det her årets skuespiller?

Aktuel i Avengers, Deadpool og Sicario

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Udover at kunne fejre sin 50-års fødselsdag, så har 2018 også været et forrygende filmår for Josh Brolin. Skuespilleren har haft store roller i superheltfilmene Avengers: Infinity War og Deadpool 2, der topper biografhitlisterne.

Nu er han så klar i sin tredje storfilm i år, den kritikerroste Sicario 2: Soldado - opfølgeren til mesterværket fra 2015. Han er dermed biografaktuel i intet mindre end tre film på samme tid.

Brolin løber næppe med nogle af de pristigefyldte statuetter for sine stærke præstationer, så her på kino.dk synes det var på sin plads at hylde manden, som tilbage i 2009 var Oscar-nomineret for sin rolle i Milk, har spillet George W. Bush og medvirket i Coen-brødrenes No Country for Old Men.

Avengers: Infinity War - Thanos
Han har luret i kulissen i flere af Marvels film, men nu trådte den lilla kæmpe Thanos endelig frem i rampelyset - og hvilken præstation. Brolin er godt næsten ukendelig i al sin CGI-pragt, men man kan mærke sjælen bag ved det hele. Thanos er en af, hvis ikke dén bedste, skurk, vi endnu har set i en Marvel-film. Superheltefilmen turde at gør skurken til hovedpersonen, og rejsen ind i titanens mørke og illusionære sind gjorde, at vi kom ind under Thanos tykke, auberginefarvede hud.

Deadpool 2  - Cable
Den anden ikoniske rolle i superhelte-verdenen som Brolin indtog i år var som anti-helten Cable. Overfor Ryan Reynolds' flabede Deadpool dannede Brolins hyper-seriøse Cable en god og morsom modvægt. Rollen bød også på mindre CGI (han har godt nok en metal-arm og et rødt øje), og vi kunne derfor se en yderst ripped Brolin på voldsom hævntogt. Udover at være en badass, så demonsterer Brolin også sit talent for deadpan-humor. Vi glæder os allerede til X-Force.

Sicario 2: SoldadoMatt Graver
Brolin er tilbage i rollen som Matt Graver - den kyniske og udspekulerede leder af et særligt task force, som tager sig af nogle af de helt slemme, lyssky typer. Modsat den forrige film er Brolin rykket længere frem i kæderne og indtager i efterfølgeren her en endnu større moralsk forplumret rolle, hvor han kommer i clinch med den iskolde dræber Alejandro (Benicio Del Toro) og det mexicanske narkokartel.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Julius

Josh Brolin er bestemt én af vor tids store skuespillere. Fra No Country for Old Men til True Grit til Sicario og nu som hovedskurk i Avengers har manden haft travlt med at opbygge sig selv som værende en knivskarp skuespiller. Synes dog stadig, at Matt Graver er den mest interessante af de tre fremhævede roller her. ;)

Gustav

Brolin har netop også været hovedkarakter i The Legacy of a Whitetail Deer Hunter på Netflix. Fire film fra Avengers til nu. Yderst imponerende. Og ikke nok med det, Marvel har altid haft et stort problem med deres insignifikante skurke, og at Brolin skulle præstere at være de to (kan måske diskuteres) bedste skurke er det helt vildt imponerende. Fantastisk skuespiller der nok endelig får lidt mere anderkendelse nu, som han har fortjent længe.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Anas

I rangeret orden, min top 3 over halvårets bedste film:

0 sek. siden
jonuser/386845
jonuser/386845

Jeg må da gerne få et flip over, at James Bond 25 bliver den sidste James Bond film.

2 minutter siden
charlpuser/146438
charlpuser/146438

SKUFFENDE... James Bond er 006, og en mand ! Der må da kunne findes an værdig afløser, og så gerne med lidt mere elegance og humor end DC, TAK

6 minutter siden
Maleneuser/952959
Maleneuser/952959

1. Green Book - Mahershala Ali fortjente helt klart den Oscar. Synd at Viggo Mortensen ikke fik sin.

7 minutter siden
Heidiuser/283513
Heidiuser/283513

Green Book
Aladdin
The mule

19 minutter siden

Aktive debatter