Cookie- og Privatlivspolitik
Ugens premierefilm

Ugens premierefilm

Se bl.a. sommerens mest ventede film

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

I løbet af denne uge, kan du finde action, romantik og drama på programmet!

Ocean's 8
Se med i det kvindelige bidrag til Steven Soderberghs Ocean's Eleven-serie. Dette kapitel følger en gruppe svindlere med Debbie Ocean i spidsen (en slægtning til George Clooneys Danny Ocean), som planlægger et umuligt kup til New York City's Met Gala. Målet er at få fingrene i diamanter til en værdi af 150 millioner dollars. Planen er kompleks, og samtlige afledningsmanøvrer skal udføres med ekstrem præcision, hvis det skal lykkes dem at slippe væk. På rollelisten ses bl.a. Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway og Rihanna

 

Love, Simon
Ungsdomsfilmen handler om teenageren Simon og hans forsøg på at springe ud på den helt rigtige måde. På trods af den omfattende støtte på hjemmefronten og i skolen bærer Simon på en stor hemmelighed. Han er homoseksuel, men har endnu ikke haft lyst til at dele den viden med andre. Det ændrer sig dog, da den mystiske blogger Blue vælger at springe ud på skolens hjemmeside. Nu bliver Simons mission at finde frem til, hvem Blue er, samt at komme ud af skabet selv.

 

Violinisten
Filmen handler om Karin Nordström, som skader sin hånd i en bilulykke, og pludselig er hun ikke længere i stand til at være violinist. Musikeren prøver at finde mening ved at undervise og forelsker sig hurtigt i den 20 år yngre elev Antti. Umiddelbart passer de ikke sammen, men de har begge stor passion for musikken, og måske kan Karins drømme stadig gå i opfyldelse. Danske Kim Bodnia, som har tidligere medvirket i Serena og tv-serien 'Broen', er også på rollelisten.

 

I Syrien
Dramaet følger Oum i krigsramte Aleppo gennem et enkelt døgn, mens hun forsøger at beskytte sin familie samt husgæster i sin lejlighed. Kvinden holder styr på alle, men da en tragedie udspiller sig foran hendes øjne, må Oum holde hændelsen skjult for resten af gruppen og forsøge at forsætte de daglige rutiner, som om intet var hændt. 

 

The Inertia Variations/Saint Michaels Production

The Inertia Variations
Dokumentarfilmen handler om Matt Johnson fra det engelske band ‘The The’, som er kendt for sine personlige og politiske sange. Der har været stille om debattøren i mere end 15 år, men for at rense sine følelser for mishag udfordrer Matt Johnson tidens smalle mediekonsensus gennem sin egen live-radiohjemmeside 'Radio Cineola'. Johnson får en udfordring, som han har svært ved at tackle: Kan han overhovedet skrive en sang længere?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Carsten Gottliebuser/133896

ingen af de her film som jeg har ventet på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

13 timer siden
Louiseuser/520915
Louiseuser/520915

Jeg er vild med hele Ringenes Herre trilogien!

19 timer siden
Rizzo

Det er blevet en heksejagt, hvor man smider folk under bussen for forseelser, som nogle gange er latterligt små.

1 dag siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

2 dage siden
MikkelHJuser/610689
MikkelHJuser/610689

Når man tænker på, at den danske titel på Paul Blart: Mall Cop er Centervagten, så kan jeg sagtens forstå sammenligningen.

2 dage siden

Aktive debatter