Cookie- og Privatlivspolitik
20 kommende film i 2018

20 kommende film i 2018

- du måske ikke vidste var på vej

Stem op!
39
Stem ned!
0
(reset)

Det kan være svært at holde styr på alle kommende film, når et biografår tæller over 250 titler.

Vi har derfor valgt at sammensætte en liste med 20 film med premiere i 2018, som du muligvis ikke har hørt om, men som bestemt ser ud til at være et billetkøb værdigt.

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot
Der er gået to år, siden Gus Van Sant instruerede en film, og dette projekt overtog han efter Robin Williams' død, da komikeren havde købt rettighederne tilbage i 90'erne. Filmen er en biografisk fortælling om den kørestolsbundne satiretegner John Callahan, der spilles af den altid overbevisende Joaquin Phoenix. Glæd dig også til at se Jonah Hills præstation, som allerede har fået Oscar-buzz.Whitney
Et dokumentarisk indblik om den afdøde sangerinde Whitney Houston, der lover aldrig før set arkivmateriale med studieoptagelser og personlige hjemmevideoer. Filmen vil eftersigende vise nye sider af Houston, samt bagsiden af medaljen ved at blive verdenskendt vil blive ført frem i lyset, som desværre endte med en tragedie.


Papillon
Danske Michael Noer, som står bag fængselsdramaet 'R' og Nordvest, har kastet sig over Henri Charrières roman, der også blev filmatiseret i 1973. Det bliver spændende at se Noers første amerikanske film, og det lover godt med Charlie Hunnam og Rami Malek som de to ø-fanger med flugtdrømme, samt at manuskriptet er skrevet af manden bag den mørke Prisoners.The Wife
Glenn Close er tilbage i en stor hovedrolle dramaet baseret på romanen af Meg Wolitzer. Close spiller hustru til en forfatter, der skal modtage Nobelprisen i litteratur, mens hun sættes på sidelinjen og begynder at tvivle sine egne livsbeslutninger. En film, der ud fra hvad vi har set og læst, er hyperaktuel i denne æra af 'Times Up', der fokuserer på ligestilling og på at få kvinders stemmer hørt.

 

Peppermint
Action-thriller om en mor, spillet af Jennifer Garner, der søger blodig hævn i bedste Taken-stil - mens filmen også er instrueret af manden bag Liam Neesons store hit. Ud fra traileren ligner det, at Garner er tilbage med at sparke røv som i Elektra eller Sydney Bristow i tv-serien ’Alias’. Vi krydser hvert fald fingre for denne actionfilm!

 

 

Domino
En krimi-thriller instrueret af mesterinstruktøren Brian De Palma med danske Nikolaj Coster-Waldau og Guy Pearce i hovedrollerne. Filmen foregår i København om en politimand, der søger retfærdighed, efter hans partner bliver myrdet. Interessant plot + lovende samarbejde = Er det snart september?Searching
I disse sociale medier-tider er det oplagt at inkludere aspektet i filmisk sammenhæng, hvilket sker i thrilleren ’Searching’. Datteren Margot forsvinder pludseligt en dag, så faren bryder ind på hendes computer for at spore hendes digitale fodspor, der forhåbentligt kan hjælpe eftersøgningen.

 

Skjelvet
Har du set den norske katastrofefilm Bølgen fra 2015? En effektiv fortælling om en tsunami-bølge, der rammer den norske fjord Geiranger, og nu kommer efterfølgeren ‘Skjelvet’. Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp er igen på rollelisten, som denne gang handler om et jordskælv i Norges hovedstad Oslo. Katastrofefilm er en sjældenhed i skandinavisk kontekst, og traileren byder på imponerende effekter og intensitet!

 

BlackKklansman
Spike Lee var efter 29 år endelig tilbage med en film til dette års Cannes Filmfestival, hvor han vandt andenpræmien. Lees nyeste er et sort-humoristisk drama med en tydelig politisk dagsorden, der foregår i 70erne og bygger på den sande historie om en sort politimand, som formåede at infiltrere selveste Ku Klux Klan.


First Man
Instruktøren Damien Chazelle er tilbage med sit næste projekt, efter den Oscar-vindende musical La La Land. Han samarbejder igen med Ryan Gosling, der denne gang spiller astronauten Neil Armstrong - den første mand der gik på månen. Ifølge instruktøren selv er det mere en rumthriller i overlevelses-genren end en slavisk biografi.

 

A Star Is Born
Musicals har fået comeback på det store lærred, som førnævnte 'La La Land', Mamma Mia og The Greatest Showman har bevist. Nu kommer den tredje genindspilning af musikfilmen ’A Star Is Born’ med sangerinden Lady Gaga og Bradley Cooper. Der vil garanteret være gnister i luften mellem de to, da filmen handler om en filmstjerne, som vil hjælpe en ung håbefuld kvinde i Hollywood med at blive berømt.

 

Life Itself
I det romantiske drama ser vi bl.a. Oscar IsaacAntonio Banderas og Annette Bening på rollelisten om flere menneskers skæbner, hen over generationer, hvis liv vil krydse hinanden på overraskende måder. Traileren lægger op til en tåreperser om livet og kærlighed, hvor de helt store følelser står på spil!

 

Bad Times at the El Royale
Har du set den mystiske gyserfilm The Cabin in the Woods? Dette er instruktørens nyeste projekt, og det er næsten svært ikke at have høje forventninger. Rollelisten består bl.a. af Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm og Jeff Bridges og foregår på et hotel i 1960’erne. Flere af instruktørens udtalelser giver anledning til at tro, at der vil være inspiration fra både film noir og krimiens verden. Så mon ikke der venter en genre-eksplosion med twists ligesom instruktørens førnævnte værk?


Where’d You Go, Bernadette
Det må være flere filmelskers store drøm at se instruktør Richard Linklater, som står tidligere bag det Oscar-vindende drama Boyhood, arbejde sammen med Cate Blanchett. Det sker i filmatiseringen af Maria Semples bestseller om en mor, der forsvinder pludseligt på en familietur og bliver fortalt af den 15-årige datter Bee Branch. Vi håber snart på, at se billeder eller trailer på denne film, for spændingen er næsten ikke til at holde ud!

 

Old Man and the Gun
Robert Redford spiller bankrøveren Forrest Tucker, som er flygtet fra fængslet hele 18 gange, og da han nu er rundet de 70 år, vælger han at foretage sit endeligt røveri. Filmen er eftersigende filmlegendens sidste rolle, og det autentiske krimidrama har også Elisabeth Moss, Danny Glover og Casey Affleck på rollelisten.


Operation Finale
Oscar Isaac spiller agenten Peter Malkin, der efter Anden Verdenskrig stod i spidsen for at fange SS-officeren Adolf Eichmann spillet af Ben Kingsley. Eichmann anses for at være en af arkitekterne bag Holocaust og 15 år efter krigen slutter, blev en gruppe hemmelige agenter udsendt for at fange officeren.

Cold War
Et smukt historisk drama om den stormfulde kærlighed mellem to kreative mennesker i efterkrigstidens 
Polen, Berlin og Paris, og deres forskellige måder at håndtere traumet og koldkrigstidens nyvundne frihed på. Polske Pawel Pawlikowski modtog prisen for Bedste instruktør ved dette års Cannes Film Festival. Tidligere står han bag Oscarvinderen Ida.

 

Beautiful Boy
Hvis du ikke har set Call Me By Your Name endnu, så gør det med det samme! Du bliver nødt til at opleve det unge vidunder Timothée Chalamet. Hans præstation i filmen medførte en Oscar-nominering, og nu er han klar med sit næste projekt, hvor han spiller en ung stofmisbruger, mens hans far (Steve Carell) forsøger at redde sin fortabte søn. Teaseren giver allerede en forsmag for far-søn-forholdet, og vi er ivrige efter at se mere. PS: Husk kleenex!

 

Unge Astrid
Alba August, der lige nu har succes med sin hovedrolle i Netflix-serien ’The Rain’, spiller en ung Astrid Lindgren instrueret af Pernille Fischer Christensen. Filmen vil skildre den svenske forfatterindes unge år inden hendes populærere karakter 'Pippi Langstrømpe' blev skabt. Trine Dyrholm er bl.a. også at se på rollelisten.

 

Widows
Steve McQueen har været på alles læber siden det fantastiske Oscar-drama 12 Years a Slave, og nu er han endelig klar med sin næste film - skrevet af forfatteren Gillian "Gone Girl" Flynn. Fortællingen centreres om fire kvinder, der springer ud som kriminelle, efter deres mænd dør og efterlader stor gæld. Rollelisten består bl.a. af Viola Davis, Michelle Rodriguez, Colin Farrell og det vil overraske os, hvis filmen ikke kommer i betragtning til en del Oscar-statuetter.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.