Deadpool vender tilbage i X-Force

En frækkere og R-rated udgave af X-Men
Billede
(© 20th Century Fox)

Deadpool 2 går lige nu sin sejrsgang i biografer verden over - og i Danmark har over 100.000 allerede indløst billet til den sjofle superhelts gakkede løjer. 

Ryan Reynolds udtalte fornyeligt, at han ikke ser en 'Deadpool 3' for sig, så derfor bliver den allerede annoncerede X-Force, som endnu ikke har en premieredato, det næste kapitel i superheltens færd.

Vi fik allerede dannet grundstenene til X-Force-holdet i den nye film, hvor fik samlet den umage trio Deadpool, Cable og Domino.

SE OGSÅ: Varm op til Deadpool 2 med kino.dk podcast

Nu har forfatterparret, Rhett Reese og Paul Wernick, der har skrevet de to Deadpool-film, så fyret godt op under bålet - og de lover en endnu vildere superheltefilm, som de håber, vil skubbe grænserne yderligere.

- Jeg synes, at den sjove del af X-Force er, at de er meget mere moralsk fleksible end X-Men. De kan få deres hænder en smule ned i skidtet. Det er mere i gråzonen. Det vil blive frækkere, og R-rated, det er jeg sikker på. Vi vil se en ensemble-film, der forhåbentlig skubber grænserne lige så langt, som de individuelle Deadpool-film blev skubbet, udtaler Reese til CBR.

'X-Force' er udset til at blive instrueret af Drew Goddard, som tidligere har stået bag The Cabin in the Woods, og som snart er aktuel med den stjernespækkede krimi-komedie Bad Times at the El Royal.

Det er netop efter arbejdet med den film, at Goddard er klar til at kaste sig over 'X-Force', hvilket betyder, at et manuskript til projektet kan ligge klar i slutningen af i år. 

Deadpool 2 kan ses i biografen nu.