Guardians of the Galaxy 3 er tættere på end du tror

DCs Shazam! får også premieredato
Billede
(© Guardians of the Galaxy vol. 2 / Disney)

Instruktør James Gunn afslørede søndag på Twitter, at det næste kapitel med rum-superheltene Guardians of the Galaxy Vol. 3 lander i 2020.

Ingen Marvel-titler er ellers indtil nu blevet offentliggjort efter 2019, hvor den såkaldte fjerde fase vil starte. Filmselskabet har dog allerede sat sig på tre premieredatoer i 2020, nemlig 30. april, 6. august og 31. oktober. Vi må derfor formode, at Star-Lord & co. napper én af dem.

Guardians of the Galaxy-holdets næste optrædener bliver i hhv. Avengers: Infinity War og Avengers 4, som efter sigende skulle byde på en kæmpe finale, som vil medføre, at vi skal sige farvel til flere karakterer og skuespillere.

Læs også: Guide: Kommende superheltefilm

James Gunn har også allerede hintet, at den tredje film om galaksens vogtere vil fungere som en trilogi-afslutning, der kan betyde, at eventuelt senere film om superheltene vil tage helt nye drejninger.

Warner Bros. har ligeledes offentliggjort en dato for deres DC-filmatisering om superhelten Shazam! (også kendt som Captain Marvel - der dog ikke må forveksles med Marvels kommende film om heltinden af samme navn). Premieredatoen bliver den 4. april 2019.

Filmen skal instrueres af Annabell 2-instruktør David F. Sandberg, og har bl.a. Zachary Levi og Mark Strong på rollelisten. Optagelserne forventes at starte i februar i år.