Cookie- og Privatlivspolitik
Guardians of the Galaxy 3 er tættere på end du tror

Guardians of the Galaxy 3 er tættere på end du tror

DCs Shazam! får også premieredato

Stem op!
34
Stem ned!
0
(reset)

Instruktør James Gunn afslørede søndag på Twitter, at det næste kapitel med rum-superheltene Guardians of the Galaxy Vol. 3 lander i 2020.

Ingen Marvel-titler er ellers indtil nu blevet offentliggjort efter 2019, hvor den såkaldte fjerde fase vil starte. Filmselskabet har dog allerede sat sig på tre premieredatoer i 2020, nemlig 30. april, 6. august og 31. oktober. Vi må derfor formode, at Star-Lord & co. napper én af dem.

Guardians of the Galaxy-holdets næste optrædener bliver i hhv. Avengers: Infinity War og Avengers 4, som efter sigende skulle byde på en kæmpe finale, som vil medføre, at vi skal sige farvel til flere karakterer og skuespillere.

Læs også: Guide: Kommende superheltefilm

James Gunn har også allerede hintet, at den tredje film om galaksens vogtere vil fungere som en trilogi-afslutning, der kan betyde, at eventuelt senere film om superheltene vil tage helt nye drejninger.

Warner Bros. har ligeledes offentliggjort en dato for deres DC-filmatisering om superhelten Shazam! (også kendt som Captain Marvel - der dog ikke må forveksles med Marvels kommende film om heltinden af samme navn). Premieredatoen bliver den 4. april 2019.

Filmen skal instrueres af Annabell 2-instruktør David F. Sandberg, og har bl.a. Zachary Levi og Mark Strong på rollelisten. Optagelserne forventes at starte i februar i år.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Star-Lord og resten af teamet har overrasket alle med deres succes, og det bliver spændende hvad der skal ske med dem efter Fase 4. Interessant at David F. Sandberg skal lave ‘Shazam’, for nu er DC chef Jon Berg erstattet af Walter Hamada. Hamada er hjernen bag det succesfulde Nattens Dæmoner univers.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.