Cookie- og Privatlivspolitik
Den nye Sherlock Holmes

Den nye Sherlock Holmes

Stranger Things-stjerne springer ud som mesterdetektiv

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Den talentfulde Millie Bobby Brown er i fuld gang med at omsætte sin store succes som Eleven i Netflix-serien 'Stranger Things' til en karriere i Hollywood. 

Skuespilleren har senest underskrevet en kontrakt med Legendary Entertaintment om at bringe Nancy Springers roste krimi-romaner om Enola Holmes til live på det store lærred.

Enola Holmes er den berømte detektiv Sherlock Holmes' 14-årige søster, der går i storebrorens fodspor og løser sine egne mysterier. Det har hun gjort i seks bøger indtil videre, startende med 'The Case of the Missing Marquess' fra 2006.

I følge Deadline skal den blot 13-årige stjerne ikke kun spille hovedrollen, men hun vil også fungere som producer på filmen, der forventes at blive første del i større young adult-franchise om den kvindelige mesterdetektiv.

Til næste år er Brown aktuel i Godzilla 2: King of Monsters, ligesom at hun også har en tredje sæson af 'Strangers Things' på vej.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
CINEMANDRUP

Sherlock Holmes Franchisen er blandt de bedste og derfor ser jeg det som et spændende kapitel at få den Enola Holmes på banen. Tror helt bestemt at den unge Millie Bobby Brown er perfetk castet til lige præcis sådan en rolle.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

20 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

20 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter