Cookie- og Privatlivspolitik
Overblik: 9 nye trailers

Overblik: 9 nye trailers

Ready Player One, All the Money in the World m.fl.

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Vi har samlet de nyeste interessante trailers til film, der får premiere i de danske biografer i det nye år.

Filmene byder både på romantik, science-fiction, prisvindende drama, actionbrag og animation.

Se den samlede liste herunder og tryk videre på hver af filmene for at læse mere og se premieredato.

Ready Player One
Steven Spielberg står i spidsen for filmatiseringen af bestselleren ved samme navn af Ernest Clines, hvor størstedel af verdens befolkning bruger det meste af deres liv i den virtuelle verden OASIS.

You Were Never Really Here
Drama med Joaquin Phoenix i hovedrollen om en krigsveteran, som forsøger at redde en ung pige ud af sexhandel. Filmen vandt for bedste skuepiller og bedste manuskrip til dette års Cannes Film Festival.

All the Money in the World
Christopher Plummer har overtaget rollen som den rige forretningsmand J. Paul Getty fra Kevin Spacey i den nye og redigerede trailer til filmen om en kidnapning i 1973.

Midnight Sun
Den 17-årige Katie kan ikke tåle sollys og er derfor indespærret i sit hus om dagen. Da hun en aften møder Charlie, spillet af Patrick Schwarzenegger, indleder de to en romatisk sommer sammen.

Maze Runner 3: Dødskuren
I den sidste film i Maze Runner-triologien prøver Thomas og hans allierede at bryde ind i en labyrint styret af WICKED for at redde deres venner og finde dødskuren.

Jurassic World 2: Fallen Kingdom
Chris Pratt er tilbage i efterfølgeren til 'Jurassic World', og denne gang må Owen og Claire igangsætte en redningsaktion, da et vulkanudbrud truer med at udslette alle øens dinosaurer.

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Det er ikke Peter Parker men Miles Morales, som er ansigtet bag masken i denne animerede udgave af Spider-Man. Filmen åbner et helt nyt univers, hvor flere udgaver af Spider-Man eksisterer på samme tid.

Love, Simon
John Green møder SKAM i filmatiseringen af Becky Albertallis ungdomsroman 'Simon vs. the Homo Sapiens Agenda', hvor den homoseksuelle teenager Simon prøver at finde ud af, hvordan han kan springe ud over for sine klassekammerater. 

Alita: Battle Angel
Den kvindelige cyborg Alita bliver dusørjæger efter at være blevet reddet fra skrotning af Professor Ido, som omprogrammerer hende. Som Anita begynder at huske ting fra før sin omprogrammering, begynder hendes mystiske fortid at indhente hende.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Haha... ja, Mosasaurus er virkelig også et godt bud på 'Afslut sætningen'.

14 timer siden
Michael

Ligesom i selv nævner er jeg enig med Jaws er den bedste på den front, og siden den film har genren (hvis man kan kalde det for en genre) ikke haft

15 timer siden
Camillauser/138272
Camillauser/138272

De har undladt at betale husleje.

1 dag siden
Antaeus

Og det noget mere rigtige tal, der skal slås hvis Jaws skal vippes af pinden er ikke 470 millioner dollars, men selvfølgelig hvad det svarer til i

2 dage siden
Michael

Dejligt at se så 4 forskellige film får den mulighed, det er helt sikkert også nogen jeg skal se på et tidspunkt, især Før frosten har jeg ventet p

2 dage siden

Aktive debatter