Cookie- og Privatlivspolitik
Vender Dan Brown tilbage?

Vender Dan Brown tilbage?

Robert Langdon er bogaktuel, men hvad sker der på filmfronten?

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

I dag vender Dan Browns romanhelt Robert Langdon tilbage i bogen 'Origin'. 

Professoren skal denne gang kigge nærmere på menneskehedens oprindelse, hvilket endnu engang vil kaste diverse kodebrydninger og symbol-fortolkninger af sig.

I den anledning er det oplagt at kigge på, om der kommer flere filmatiseringer, der skal tage faklen videre fra The Da Vinci Code, Angels & Demons og sidste års Inferno.

Ifølge IMDb er der faktisk endnu en film på vej, nemlig 'The Lost Symbol', der for fans af bøgerne er kendt som seriens tredje roman. At forlæggenes rækkefølge ikke overholdes, har været præmissen fra starten af. Således har filmene været baseret på bog nummer to, så et, derefter fire, og nu står den tredje bog for skud. 

Om 'Origins', der er den femte bog, skal dilmatiseres, vides ikke. Og pt. er hverken Tom Hanks eller Ron Howard tilknyttet The Lost Symbol. Man forestiller sig dog ikke, at projektet vil ske uden Hanks i det mindste.

Howard, der har instrueret alle tre filmatiseringer, er næste år aktuel som med-instruktør på Star Wars-filmen om Han Solo

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mikkel Poulsen

Bare at de kører løbet videre, med at filmatisere de 2 Robert Langdon bøger over til det store lærred. Jeg nød bogen The Lost Symbol 2009 i fuldedrag spændende kapløb mod tiden og uhyggelig med Mal'akh Solomon den uhyggelige fjende / morder som. Professor Robert Langdon er oppe imod i Washington D.C på jagt efter et skjult tegn gemt i den Amerikanske stat / Capitol Building, og snakken om at studere Noetik science kendt som Tankens Kraft på Dansk i Smithsonian Institute meget meget fascinerede / insteressant. Jeg syntes at det skal blive den næste film på programmet, så gem Oprindelse / Origin 2017 til et senere tidspunkt. Der skal dog bare ikke gå 7 år igen som fra. Angels & Demons 2009 - Inferno 2016. Jeg er mega stor fan af Dan Brown's bogserie og 3 film. Så please behold. Tom Hanks synd og skifte ham ud midt i det hele ingen kan spille ham bedre end Tom Hanks himself. Så glæder mig til at de giver grønt lys fra filmen og starter optagelserne på et tidspunkt. Jeg må håbe at det bliver i 2019-2020 de påbegynder filmoptagelserne så at den kommer i 2021-22! og hvis ikke Ron Howard vender tilbage så bring en god instruktør på banen som f.eks. Danny Strong - Mark Romanek som der har været tale om.

Jacob

Altså, det er ikke alle aspekter af den måde, som Tom Hanks griber rollen an på jeg er lige begejstret for, eller den måde Ron Howard mener det hele skal skrues sammen. Men overordnet er det udmærket, og ville være ked af hvis de på enten den ene eller anden måde starter forfra.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lindauser/1464257
Lindauser/1464257

Kan godt lide, at se, hvordan en opfølgning udlever den oprindelige etter efter mange år.

4 timer siden
Noobcake

Hvordan er det white washing når cleopatra var fra ptolemaius familien som var græske eller "makedonske" som tydeligvis er europæiske.

17 timer siden
signeuser/778263
signeuser/778263

Mine valg (Scream; døden på nilen; jurassic park; den der lever stille; hvidstengruppen II) skal nok primært forklares ud fra de nostalgiske følels

1 dag siden
Zenna

Det var ikke i 1963 at den seneste Cleopatra-film blev indspillet... min personlige favorit er den fra 1999 med Leonor Varela. Pinligt

1 dag siden
Kasper

2022 er et kæmpe film år for film fans.

1 dag siden

Aktive debatter