Cookie- og Privatlivspolitik
Handlingen i Top Gun 2 afsløret

Handlingen i Top Gun 2 afsløret

Maverick hjemsøges af Goose's død

Stem op!
22
Stem ned!
0
(reset)

Efterfølgeren til klassikeren Top Gun fra 1986 er officielt på vej, og i dag er dele af handlingen af Top Gun: Maverick blevet lækket på That Hashtag Show.

30 år er gået, og det er tid til en ny generation af piloter til at tage styringen. 

Tom Cruises legendariske karakter, Maverick, arbejder nu som mentor og flyvelærer for den nye generation af hotshot-piloter som fx. enespænderen Sugar, den konkurrencelystne Kansas, nørden, en sej kvinde ved navn Drone og sidst men ikke mindst den bundærlige Shotgun.

Her kommer sønnen til afdøde Nick "Goose" Bradshaw også på banen.

Navnet er Wringley, han er i 20erne, flot, succesfuld og en fandens pilot. Med andre ord, så minder Goose junior i den grad om Maverick, men han afskyer selvsamme person og holder ham ansvarlig for sin fars dødsfald i luften 30 år tidligere.

Læs også: 12 fortsættelser du skal se i 2018

Med andre ord kan vi forvente, at den unge Wringley bliver Maverick store modstander og samtidig en slags protege, han ser fremtid i, hvis bare fortiden kunne lægges til hvile. Samtidig får den gode Maverick endnu et spøgelse at tackle - denne gang er det blot Goose istedet for hans egen far.

Udover de ovennævnte karakterer vil Maverick finde kærligheden i den 40-årige single mor, Penny, hvis storebror er den barske admiral Caspar, der bestemt ikke elsker Maverick.

Det var alt vi ved om den kommende actionfilm, der instrueres af Joseph Kosinski (Oblivion), og forhåbentlig vil få folk til atter at føle "the need, the need for speed".

Top Gun: Maverick får dansk premiere den  11. juli 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Oliver

Det kan være en tanketorsk. I burde gennemlæse, det I skriver inden i videreformidler jeres artikel. Gooses søn vil minimum være 33 år gamle i den nye film, hvis den forgår 30 år senere altså i 2016.

Camie

Så det er 30 år siden han døde, men han har alligevel en søn i 20'erne? Og det selvom sønnen i den første film vel er omkring 3 år gammel, da Goose dør.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Rizzo

Selvfølgelig er begge parter i denne sag interesserede i at tjene flest mulige penge.

7 timer siden
Simonuser/784166
Simonuser/784166

Jeg er naturligvis på Scarletts parti - film skal ses i biografen, det er en del af vores kultur - og økonomi.

17 timer siden
Frederik Baltser

Argumentet, @Michael, er nu ret lige til.

18 timer siden
Michaeluser/438288
Michaeluser/438288

Jeg tror nu nok de to parter nok skal finde ud af at fordele alle deres penge, men fra et forbrugersynspunkt, så er det mere interessant, når Nordi

22 timer siden
Hans

Efter at have læst bøgerne, bliver det spændende at se. Jeg håber virkelig de kan fange essensen.

3 dage siden

Aktive debatter