Cookie- og Privatlivspolitik
J.J. Abrams instruerer Star Wars 9

J.J. Abrams instruerer Star Wars 9

- men biografpremieren udskydes

Stem op!
21
Stem ned!
0
(reset)

OPDATERET: Umiddelbart efter nyheden om, at J.J. Abrams skal instruere 'Star Wars IX', er det blevet afsløret, at den amerikanske premiere rykker fra 24. maj 2019 til 20. december samme år. Den danske premiere forventes dog at blive en dag tidligere.

---------------------

For et par dage siden mistede Star Wars: Episode IX sin instruktør, Colin Treverrow. Nu er det nærmest glemt, for i stedet er ingen ringere end J.J. Abrams ombord.

Det er absolut gode nyheder for Star Wars-fans, da Abrams' The Force Awakens var vellykket på nærmest alle parametre.

Disney og Lucasfilm bekræfter, at Abrams er med på at skrive og instruere det niende kapitel i rumsagaen, der indtil videre kun har en enkelt bekræftet skuespiller på rollelisten i form af John Boyega.

Hvad siger I? Er I enige i, at Abrams er rette mand til opgaven?

Star Wars: Episode IX får formentlig dansk premiere den 19. december 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Antaeus

Ja, jeg synes også Abrams Star Wars var lidt for meget remake af ep. IV selv om den var en god og underholdende film. Jeg vil gerne have nye ideer og udvikling og ikke for meget gentagelse. Så for mig er han et lidt skuffende valg.

Tobias

Jeg synes personligt at tfa var en udemærket film men efter lige at have set The last jedi, må jeg ærligt indrømme at Ryan er den perfekte til at instruere filmene. Håber ikke det ender ligesom den originale trilogi, en meget god, en fantastisk god, og en okay.

Antaeus

Den originale trilogi er lig med en fantastisk, en fantastisk og en fantastisk :)

Mickey

Hvor er jeg skuffet. Force Awakens var bare et remake af A New Hope, og nu laver man så endnu en crowdpleaser?! Syntes var det fedt at man tude vælge en instruktør som Rian Johnson til The Last Jedi, da han normalt tør tage chancer, go lave film som stikker en smule dybere. Men selv her lader det til at Kathleen Kennedy har revet al kreativitet ud af Star Wars, og fokuserer bare på the almighty dollar. Her er det netop grunden til at jeg langt hellere vil se prequel-trilogien. De havde fejl , ja, men Lucas prøvede nye ting, skabte nye, mørkere og mere complekse historie, men mere komplekse karakterer! De film gjorde universet større, men den nye trilogy lader bare til at være et nostalgia trip -Havde ellers håbet at den niende film ville blive en vild go anderledes afslutning på en (formentlig) halvkedelig trilogi, men nu bliver det sgu nok bare den forventelige pussenusse afslutning ala ROFD =_=

Oliver Andreasen

Hvorfor kunne Steven Spielberg ikke blive valgt som instruktør? TFA var bare Abrams's fanfiction af ANH. Jeg er virkelig skuffet over hvad Lucasfilm og Disney har gjort. Jeg tror vidst bare vi skal holde hovederne kolde eller hvad?

Jonas

Han startede den nye trilogi, så det er kun passende, at han også slutter den. The Force Awakens var en solid Star Wars-film, omend den lænede sig en del op ad den originale trilogi. Han fik dog introduceret nogle spændende figurer, som jeg glæder mig til at følge i resten af trilogien.

Johnnyuser/335920

så at se JJ Abrams vende tilbage og færdiggøre den trilogi, han startede er en fantastisk nyhed og giver mening på en form for poetisk måde.

Jeg er dog overrasket for ud fra de kommentarer/rygter der er i omløb lyder det til at der ikke er ret meget af manuskriptet på plads og at de enten blive nød til at starte helt fra bunden, eller bliver nød til at omskrive en stor del af det manuskript, der er lavet. Hvis de skal holde deres maj 2019 release date, skulle manuskriptet gerne snart være på plads, da de skal starte filmningen i januar/februar næste år. Højst sandsynligt bliver episode IX rykket til december 2019, hvilket passer mig fint da vi hermed får endnu en tidlig julegave fra Disney, og vi forhåbentlig får et bedre manuskript og dermed også en bedre film, som ikke er blevet hastet igennem for at nå en bestemt deadline.

Thomasuser/409399

JJA er kendt for at lave film som ser gode ud. De har masser af gode visuelle effekter, og hurtige film med meget action.

Men han er også kendt for at hans historier ikke har meget dybte, at genbruge for meget, at personerne i hans film ikke bliver uddybet nok, og at han historier ikke altid giver mening.

Han gjorde det med Star Trek, og han gjorde det med Star Wars. Lad os se om han gør de igen med den niende film.

Jacob

Man skal holde sig særdeles gode venner med direktøren for Lucasfilm, Kathleen Kennedy, hvilket nu hele fire instruktører har måttet mærke konsekvensen af. At hive en helt ny instruktør ind til Episode IX passer nok ikke ind i en stram tidsplan, hvor det afsluttende kapitel stadig ikke har manus på plads. Så derfor er det jo oplagt at tage fat i en man kender, og som man ved kan levere varen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

10 timer siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

1 dag siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

1 dag siden
jonas

Noget af det dårlige plot-development jeg nogensinde har været vidne til

1 dag siden
Henrikuser/250533
Henrikuser/250533

Dune overgik mine vildeste forventninger. Har ikke læst bøgerne, men er vild med science fiction.

1 dag siden