Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede af ny Hellboy er ude

Første billede af ny Hellboy er ude

Den røde dæmon er i r-rated topform!

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

En ny film om anti-superhelten Hellboy er på vej, og fans kan godt begynde at glæde sig. Det første billede af skuespiller David Harbour som den muskuløse røde dæmon lover nemlig godt!

Efter Guillermo del Toro droppede den ventede 'Hellboy 3', som skulle slutte hans trilogi om superhelten med Ron Perlman i hovedrollen, er en reboot blevet sat i værk.

Se også: Her er arvtageren til Pans Labyrint

Hovedmanden bag er Neil Marshall, der bl.a. har instrueret varulve-action i Dog Soldiers og seneste flere afsnit af 'Game of Thrones', og det tegner til at blive en blodig affære. Den nye filmatisering følger nemlig den seneste tendens i superhelte-verdenen og får en R-rating, som både Deadpool og Logan har haft stor succes med. 

Vi kan derfor forvente os en mere grum og mørk fortælling om den djævelske helt, som har fået arbejdstitlen 'Hellboy: Rise of the Blood Queen'.

Rollelisten indeholder flere interessante navne, der udover Stranger Things-skuespiller David Horbour i hovedrollen, tæller Resident Evil-heltinden Milla Jovovich som skurken The Blood Queen og den rutinerede Ian McShane som Hellboys mentor, Professor Broom.

Optagelserne påbegyndes meget snart. Senest blev produktionen dog forsinket, da Ed Skrein valge at springe fra sin rolle, da denne karakter i tegneserien var af asiatisk oprindelse, og Skrein mente derfor, at skuespilleren også skulle castes derefter.

Hellboy: Rise of the Blood Queen'har endnu ingen premieredato, men forventes at lande allerede i 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Daniel Day Kim kendt fra 'Hawaii Five-0' er med sit koreanske ophav udset, som arvtager til rollen som Major Ben Daimio. Og det første billede af titelkarakteren er virkelig lovende, men mener altså at undertitlen 'Rise of the Blood Queen er droppet, og den nu bare hedder 'Hellboy'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.