Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede af ny Hellboy er ude

Første billede af ny Hellboy er ude

Den røde dæmon er i r-rated topform!

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

En ny film om anti-superhelten Hellboy er på vej, og fans kan godt begynde at glæde sig. Det første billede af skuespiller David Harbour som den muskuløse røde dæmon lover nemlig godt!

Efter Guillermo del Toro droppede den ventede 'Hellboy 3', som skulle slutte hans trilogi om superhelten med Ron Perlman i hovedrollen, er en reboot blevet sat i værk.

Se også: Her er arvtageren til Pans Labyrint

Hovedmanden bag er Neil Marshall, der bl.a. har instrueret varulve-action i Dog Soldiers og seneste flere afsnit af 'Game of Thrones', og det tegner til at blive en blodig affære. Den nye filmatisering følger nemlig den seneste tendens i superhelte-verdenen og får en R-rating, som både Deadpool og Logan har haft stor succes med. 

Vi kan derfor forvente os en mere grum og mørk fortælling om den djævelske helt, som har fået arbejdstitlen 'Hellboy: Rise of the Blood Queen'.

Rollelisten indeholder flere interessante navne, der udover Stranger Things-skuespiller David Horbour i hovedrollen, tæller Resident Evil-heltinden Milla Jovovich som skurken The Blood Queen og den rutinerede Ian McShane som Hellboys mentor, Professor Broom.

Optagelserne påbegyndes meget snart. Senest blev produktionen dog forsinket, da Ed Skrein valge at springe fra sin rolle, da denne karakter i tegneserien var af asiatisk oprindelse, og Skrein mente derfor, at skuespilleren også skulle castes derefter.

Hellboy: Rise of the Blood Queen'har endnu ingen premieredato, men forventes at lande allerede i 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Daniel Day Kim kendt fra 'Hawaii Five-0' er med sit koreanske ophav udset, som arvtager til rollen som Major Ben Daimio. Og det første billede af titelkarakteren er virkelig lovende, men mener altså at undertitlen 'Rise of the Blood Queen er droppet, og den nu bare hedder 'Hellboy'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Michael

Dead Snow 2, den er bedre lavet på så mange måder, især humordelen, den kommer også med noget nyt og virker som et frisk pust til genren.

9 minutter siden
Renéuser/737123
Renéuser/737123

Havde fornøjelsen af at se Valhalla. Fantastisk film, med massere af action, god fortælling og skuespil i høj klasse.

21 timer siden
michael

SÅ den for noget tid siden og nu, lige som dengang, kuldegysninger. synes den er rigtig godt lavet og rigtig godt klippet.

1 dag siden
Antaeus

Det bliver spændende hvad de kan få ud af den. Pippi er jo en af de helt store inden for børne-genren af geniale Astrid Lindgren.

2 dage siden
Antaeus
top

"Alle bør se" er en vild overdrivelse, men her er de bedste.

2 dage siden

Aktive debatter