Cookie- og Privatlivspolitik
Leonardo DiCaprio som Leonardo da Vinci

Leonardo DiCaprio som Leonardo da Vinci

Kunstner, geni og homoseksuel

Stem op!
31
Stem ned!
0
(reset)

Kunstneren, opfinderen og geniet Leonardo da Vinci får snart den store portrætfilm, han fortjener, og formentligt med ingen ringere end Leonardo DiCaprio i rollen. Det skriver Deadline.

DiCaprio har aldrig været bange for at spille autentiske og ekstravagante karakterer såsom FBI-chefen J. Edgar Hoover eller mangemillionæren Howard Hughes, så rollen som da Vinci virker på mange måder oplagt.

Filmen skal produceres af Appian Way og baseres på Walter Isaacsons (Steve Jobs) kommende roman 'Leonardo da Vinci'. Paramount og Universal Pictures er eftersigende ude i en større budkrig for at opnå rettighederne.

Bogen udforsker manden som en distræt personlighed, der blev født udenfor ægteskab, var homoseksuel, vegetar og af problematisk kættersk overbevisning - så der er rigeligt at tage fat i for den Oscar-vinderen skuespiller.

Hvornår Leonardos film om Leonardo udkommer, melder nyheden intet om.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
heino

Monica bellucci som hans mor.pleasseee

PS hvornår kommer niels bohr filmen?

Antaeus

Det lyder ikke særlig interessant.
Det var meget mere interessant, hvis fokus var på hans hans intellekt, opfindelser, kunst og omfattende anatomi studier i en tid hvor kirken havde ufattelig magt og det han gjorde formentlig ville blive straffet med døden.

Jacob

Det lugter lidt af at han eftertragter en gylden statuette mere, men en gribende film om en af renæssancens mest kendte personligheder er bestemt ikke i vejen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

HM
HM

den pris har aldrig været noget værd alligevel. filmselskaberne har købt deres stemmer i årevis. så det her overrasker vist ingen.

1 time siden
Lars Beck

Jeg synes ikke rigtigt jeg kan læse mig til, at det er selve begivenheden GG22 der er aflyst, men "bare" tv-selskabet der har trukket sig!?

5 timer siden
Wayne

Men flot klippet sammen af Johan Albrechtsen

2 dage siden
Jørgen

Det lyder meget spændende.

2 dage siden
Yasmin

Det kan på ingen måde være nemt, men er stolt af at han tager et bevidst valg. Mere af det! Desuden er han skøn og sjov alene.

2 dage siden

Aktive debatter