Cookie- og Privatlivspolitik
Daniel Craig er officielt Agent 007 igen

Daniel Craig er officielt Agent 007 igen

James Bond 25 sikret hovedrolle

Stem op!
30
Stem ned!
0
(reset)

Rygterne har svirret længe, men i går kunne skuespilleren Daniel Craig bekræfte i et interview med Stephen Colbert, at han vender tilbage som James Bond i den 25. film i serien.

Den 49-årige brite fortalte Colbert, at han i nogle måneder har vidst, at rollen som Agent 007 igen skulle tilfalde ham. Men indtil nu har der været nogle detaljer, som skulle falde på plads først.

Daniel Craig har ellers tidligere udtalt, at han var færdig med at spille superagenten, men kunne afsløre, at han blot trængte til en lille pause fra det hele.

- Jeg vil bare stoppe på toppen, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.

Bond 25 bliver således sidste gang, vi kan opleve Craig sige ”Bond, James Bond”, og det punkterer de seneste rygter om, at han skulle være klar til to nye film.

Titlen på det 25. kapitel er indtil videre ukendt, og selvom 'Shatterhand' har været oppe og vende i medierne, tyder meget lidt på, at der er hold i rygterne.

De seneste film i serien, Skyfall og Spectre, indspillede hhv. 1,1 mia. og 800 mio. dollars på verdensplan, så man forstår godt filmselskabet MGM’s ønske om at beholde Craig i hovedrollen så længe som muligt.

Bond 25 forventes at få premiere den 7. november 2019.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
M

Virker til Daniel Craig tænkte fornuftigt, da han valgte en god løn, fremfor at skære i sin håndled med et knust glas (som udtalt i et interview).
Han er en god Bond, ingen tvivl om det. Men jeg tænker stadig, at Tom Hardy ville gøre det mindst ligeså godt, hvis rollen blev tildelt ham.

Antaeus

Han er en god skuespiller og vi har fået gode actionfilm, desværre synes jeg ikke at han passer ret godt til Bondtypen og filmene er forvandlet til en actionhelt og actionfilm og kun 50% Bond og Bondfilm.

Jeg vil gerne have de rigtige Bondfilm og Bond tilbage. De må gerne udvikle Bond og Bondfilmene, men Bond skal dog stadig bevares.

Og er han overhoved motiveret når han har udtrykt flere gange at det var slut og så alligevel vender tilbage? Vi må håbe på at han er så professionel at han stadig giver 100%, det mangler vel også bare når han får næsten en milliard for det.

Renéuser/869941

Er jeg den eneste er er lidt irriteret over at det igen skal være Daniel Craig? Jeg synes han var fremragende i Casino Royal og Skyfall. Begge fermragende film med noget at det bedste bond vi har set. Quantum of Solace var noget rod, men det var nu ikke så meget Craigs skyld. Han gjorde hvad han kunne. Men Spectre. For fanden. Han spillede Bond som en mand der læste op fra manuskriptet, uden liv og glimt i øjet. Det var en kontrakt der så ud som en straf der skulle udståes. Og han har flere gange udtalt sig negativt om sin rolle som bond. Så hvorfor ikke give faklen videre? Hvis vi får en Specter 2, så vil jeg hellere have nyt blod. På den anden side, så plejer det være hver anden Bond med Craig der er god (som i virkelig god), så det kan da være, det bliver godt.

Jacob

Det har været et langt, og for udenforstående rodet forløb, men omsider kan vi se frem til en femte mission for Daniel Craig.

Linauser/774152

For min skyld må Daniel Craig spille Bond til hver en tid!
Glæder mig til at se ham sparke røv en sidste gang (eller er det sidste gang?!) ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

VIPER

...Havde da ellers forventet noget auto tune, og evt nik og jay med en ny Buster sang, så er kvalmen da ved at være på plads.

3 timer siden
CINEMANDRUP

Sikke en herlig nyhed. Absolut yndlings franchise for mig.

3 dage siden
Daniel Bentien

Det kan ses på TV2 og streames på TV2 Play. Den røde løber starter kl. 00.30 dansk tid.

Mange hilsner
Daniel

3 dage siden
Rizzo

Men stadig ikke et kvæk om hvor man kan se showet i år. Kunne I ikke lige give et praj?

3 dage siden
Jeanette

Så mesterværket “Druk” igår. Magen til livsbekræftende film med so happy ending skal man lede længe efter.

6 dage siden

Aktive debatter