Daniel Craig er officielt Agent 007 igen

James Bond 25 sikret hovedrolle
Billede
(© Spectre/MGM)

Rygterne har svirret længe, men i går kunne skuespilleren Daniel Craig bekræfte i et interview med Stephen Colbert, at han vender tilbage som James Bond i den 25. film i serien.

Den 49-årige brite fortalte Colbert, at han i nogle måneder har vidst, at rollen som Agent 007 igen skulle tilfalde ham. Men indtil nu har der været nogle detaljer, som skulle falde på plads først.

Daniel Craig har ellers tidligere udtalt, at han var færdig med at spille superagenten, men kunne afsløre, at han blot trængte til en lille pause fra det hele.

- Jeg vil bare stoppe på toppen, og jeg kan ikke vente med at komme i gang.

Bond 25 bliver således sidste gang, vi kan opleve Craig sige ”Bond, James Bond”, og det punkterer de seneste rygter om, at han skulle være klar til to nye film.

Titlen på det 25. kapitel er indtil videre ukendt, og selvom 'Shatterhand' har været oppe og vende i medierne, tyder meget lidt på, at der er hold i rygterne.

De seneste film i serien, Skyfall og Spectre, indspillede hhv. 1,1 mia. og 800 mio. dollars på verdensplan, så man forstår godt filmselskabet MGM’s ønske om at beholde Craig i hovedrollen så længe som muligt.

Bond 25 forventes at få premiere den 7. november 2019.