Cookie- og Privatlivspolitik
Instruktører forlader Han Solo-film

Instruktører forlader Han Solo-film

Stjerneinstruktør overtager Star Wars-filmen

Stem op!
15
Stem ned!
0
(reset)

Opdateret: LucasFilm har netop meldt ud, at den garvede filmskaber Ron Howard overtager opgaven som instruktør på det kommende Star Wars-spinoff om Han Solo.

_______________

De to instruktører, som skulle have stået bag den kommende Star Wars-spinoff om Han Solo har forladt projektet.

Ifølge The Hollywood Reporter har Phil Lord og Chris Miller valgt at opsige samarbejdet med Lucasfilm pga. kreative uoverensstemmelser.

- Den unavngivne Han Solo-film er rykket fremad med en instruktørændring. Phil Lord og Chris Miller er talentfulde filmskabere, som har samlet en utrolig rolleliste og filmhold, men det er blevet klart, at vi har forskellige, kreative visioner for filmen, og vi har besluttet at lade vores veje skille. En ny instruktør vil snart blive offentliggjort, udtaler Lucasfilms direktør, Kathleen Kennedy.

Nyheder om instruktørrokader er ikke ualmindelige i Hollywood, men denne komme alligevel som en overraskelse, idet Lord og Miller har været i gang med at optage filmen siden januar.

Ændringerne kommer så sent i processen, at der faktisk kun er få uger tilbage, før optagelserne er færdige, og det åbner op for en masse uddybende spørgsmål, som vi sikkert aldrig får svar på.

Hvad vi dog ved, er, at Lucasfilm har travlt med at finde en erstatning, og lige nu er topkandidaterne Ron Howard og Joe Johnston. To meget forskellige profiler, der dog begge har tacklet blockbuster-materiale i form af Inferno og Captain America: The First Avenger.

Han Solo-filmen har Alden Ehrenreich i hovedrollen som den intergalaktiske smugler, Donald Glover som Lando Calrissian og Joonas Suotamo som Chewbacca. Woody Harrelson, Emilia Clarke og Thandie Newton har tilmed roller i filmen.

Star Wars-filmen med Han Solo beholder sin premieredato den 24. maj 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Henrik Vinther

Jeg har meget respekt for at Phil Lord og Chris Miller prøvede at lave deres egen film og ikke bare følge Disneys formular. Men det er ikke overraskende at Disney ikke tillader det, filmen skal jo helst passe ind i det store billede og ikke prøve for mange kreative ting af. Det er en skam.

Jeg forstår så ikke hvorfor Ron Howard har sagt ja, en instruktør der ellers tidligere har lavet glimrende film, skal nu prøver at redde en franchise film langt henne i produktionen. Det er vist dømt til at gå galt...

Michaeluser/602568

" filmen skal jo helst passe ind i det store billede og ikke prøve for mange kreative ting af"

Filmen skal være tro mod universet, og endnu mere vigtigt tro mod karakteren Han Solo.
Og så nytter det ikke noget med et par pothoved/surfer dude instruktører der behandler det som en 21 Jump Street fortsættelse.

Det har intet med Disney at gøre, det er Lucasfilm.

Og det er ikke første gang Ron Howard laver en Franchise film (åbenbart et skældsord i din verden), han lavede Willow med henblik på at skabe en "franchise" før det begreb overhovedet fandtes.

Og hvad er, i øvrigt, Ron Howards 3 (ja, tæl dem, tre) filmatiseringer af Dan Brown, hvis ikke det er en franchise?

Henrik Vinther

Jeg vil hellere se en film der prøver at gøre noget interessant og måske endda ændrer publikums syn på Han Solo end en der bare er en efterligning af noget vi allerede har set ("host" The Force Awakens "host").

Hvor ved du fra at de vil gøre det til en 21 Jump Street efterfølger? De har lavet andre film end dem, med succes.

"Det har intet med Disney at gøre, det er Lucasfilm."
Øh.. Hvem er det lige der ejer Lucasfilm?

Jeg har skam ikke sagt at Ron Howard er hævet over enhver kritik, han har vel egentlig lavet flere dårlige film end gode. Men det forbavser mig at en instruktør der er i stand til at lave gode film (f.eks. Rush) med kreativ frihed, vælger at springe på dette "director for hire" projekt. Og så så sent i produktionen.

Det bliver Disneys (eller Lucasfilm om man vil) vision for franchisen, som vi kommer til at se næste år, dvs et produktionsselskab, der kun er interesserede i hvor mange penge filmen kan tjene, og det bliver så ikke en instruktørs eller instruktør-duos vision med nogle ideer de gerne vil udtrykke gennem filmen.
Så Disney har bare været på udkig efter en nikkedukke der kan lave præcis hvad de vil have, og det fik de så (desværre for Disney)ikke med vores kære "pothoveder/surfer dudes"

Det er sådan moderne franchise film er, og set i det lys, så er det et skældsord for mig, ja.
Husk på at Star Wars startede som en mands vision. En mand der havde nogle fremragende kreative ideer, som han ikke viste eller forventede ville blive den kæmpe succes som det blev. Desværre steg succesen ham nok lidt til hovedet senere hen, men det er en helt anden historie.

DJN

"Det bliver Disneys (eller Lucasfilm om man vil) vision for franchisen, som vi kommer til at se næste år, dvs et produktionsselskab, der kun er interesserede i hvor mange penge filmen kan tjene..."
Det er en forretning, så naturligvis er de interesserede i, hvor mange penge filmen kan hive hjem.

Henrik Vinther

"Det er en forretning, så naturligvis er de interesserede i, hvor mange penge filmen kan hive hjem."

Der er mange instruktører og mindre produktions selskaber der har indtjeningen af film som et sekundært mål, hvor det primære mål er at lave et kunstværk.

Hvis man som Disney lader økonomien komme i første række, så bliver det meget svært at lave en virkelig god film. De sigter efter at ramme det bredest mulige publikum med deres film, der må helst ikke tages nogle chancer som kunne risikere at frastøde nogen. Så istedet får vi en gang fan-service som aldrig rigtig er pinligt ringe, men som heller aldrig er noget særligt nyskabende eller på anden måde interessant.

Johnnyuser/335920

at de gik efter at lave en regulær komedie, og hvis der er noget vi ikke har brug for i Star Wars universet og specielt ikke med hensyn til Han Solo, så er det en komedie, som principielt han ødelægge vores syn på ham i den originale trilogi. Jeg synes det er godt at Disney fik stoppet dem i tide, det kan dog undre at de ikke i løbet af de første par uger af filmingen ikke fandt ud af hvilken retning instruktørerne ville bevæge sig i.

Alle Star Wars filmene har elementer af humor og komiske momenter, men det er ikke noget der definerer dem og det er korte øjeblikke der er indsat elegant og Harrison Ford som Han Solo havde sin egen måde at levere linjerne på så de godt kunne virke sjove.

Disse seneste udmeldinger har dog kølnet mine forventninger til Han Solo filmen. I udgangspunktet er dette en film, jeg ikke synes der er behov for. Jeg skal dog nok se den alligevel og kan håbe på at blive positiv overrasket.

Henrik Vinther

"at de gik efter at lave en regulær komedie, og hvis der er noget vi ikke har brug for i Star Wars universet og specielt ikke med hensyn til Han Solo, så er det en komedie"
Nu har vi ikke set den film, som de ville lave. Det kan da godt være at en Star Wars komedie kunne fungere. Jeg er frisk på alt der er anderledes end det vi plejer at se.

"som principielt han ødelægge vores syn på ham i den originale trilogi"
Det er en holdning som jeg aldrig har kunnet forstå. Hvordan kan en dårlig film ødelægge en anden film som er god? Man kan da bare vælge at se bort fra den dårlige film.

Johnnyuser/335920

og den måde som Han Solo opfører sig på i denne film, vil være en del af hans historie, så nej, hvis det som man hører at de gik efter en Ace Venture version af Han Solo, så var de way off track.

Jeg siger ikke at det ikke kan virke med en komedie en gang i fremtiden, men man tager altså ikke en af de mest elskede karakterer i Star Wars universet og laver ham fuldstændig anderledes i forhold til, hvordan vi kender ham.

Han Solo filmen vil selvfølgelig have en lettere tone end nogle af de forrige Star Wars film, og der vil også være komiske elementer i den - som der er i samtlige Star Wars film, men Han Solo karakteren skal altså ikke opføre sig som en særling eller freak, og hvis han gjorde dette, ville man uundgåeligt når man så den originale trilogi, se disse billeder for sig, og dermed ikke kunne tage ham seriøs.

Michaeluser/602568

Sorry, men alle outlets siger det samme, de blev fyret. På gråt papir, af filmens producer og chef for Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

Og heldigvis.
Han Solo skal behandles med respekt for karakteren, og ikke som en figur i 21 Jump Street.

Jacob

Sidste år kunne man læse at man var utilfreds med Gareth Edwards første version af 'Rogue One', og nu sejler det for den anden af de tre planlagte film i anthology serien. Og Josh Trank blev smidt på porten, der ellers skulle have instrueret den tredje i rækken. Måske de bare skulle holde sig til sagafilmene?

Den kreative uoverensstemmelse bunder angiveligt i at instruktørenduoen ønsker en mere humoristisk Han Solo, mens manuskriptforfatterne Lawrence Kasdan og sønnen Jon, der ønsker ham mere egoistisk og sarkastisk. Personligt synes jeg at forfatterne har fat i den lange ende, da det er præcis hvordan Harrison Ford spillede ham i 'A New Hope'. Kemien imellem repræsentanten fra Lucasfilm på London settet, og Kathleen Kennedy skulle hellere ikke have været for god. Rygterne lyder at de to allerede har været til møde hos DC Films, og om muligheden for at overtage 'The Flash', som allerede har mistet to instruktører.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

4 timer siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

3 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

3 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

3 dage siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

4 dage siden

Aktive debatter